hvordan barbering av kjønnshår området

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-08
Barbering av kjønnshår området er gjort av valg. Noen ønsker en ren barbering av hensyn til hygiene og komfort. Kjønnshår barbering er ganske utfordrende ting å gjøre, spesielt for nybegynnere. Forsiktig håndtering av høvelen på huden må følges for å unngå kutt eller barberhøvel brannskader (rød hud irritasjon). Her er noen nyttige tips om hvordan du skal barbere kjønnshår området

Du trenger:.
Clean barberhøvel
. Barberskum.
Saks.
Håndkle.
Varmt vann.


en.
Kjøp en barberblad som er av god kvalitet. Kjøp barberskum. Ved hjelp av såpe er ikke nyttig i å fremme en lett gli.
To.
Klipp din kjønnshår korte. Bruk skarp saks, med en butt spiss, for å forhindre at du utilsiktet poking huden din. Trekk forsiktig dine kjønnshår stram og nøye klippet håret så kort som mulig. Trimming av kjønnshår gir korte enkel tilgang for en ren barbering slik at du kan tydelig se hva du gjør, hindrer deg fra å kutte deg selv.
Tre.
Få i dusjen og suge kjønnshår med lunkent vann i noen minutter før du går videre. Kjønnshår er grov og buskete, så det vil hjelpe når du suge dem med varmt vann. Vannet gjør håret mer smidig for en enklere barbering.
Fire.
Påfør rikelig med barberskum til kjønnshår området. Dette vil bidra myke opp håret enda mer og kremen gjør håret stå opp, noe som åpner for en renere barbering. Barberskum eller gel, beskytter deg fra å få hakk, inngrodde hår, eller barberhøvel brannskader, fordi produktene gi riktig fuktighet som vil gjøre deg i stand til å gli lett over overflaten uten friksjon.
fem.
Begynn barbering ved å trekke håret stramt med en hånd, og barbere med den andre hånden. Nøye barbering oppover, motsatt retning av hårveksten. Ikke bruk for mye press når du barberer deg. Skyll høvelen etter gjør et par slag for å hindre at hår fra samler på høvelen og tilstopping det. Barbering mot retning av veksten kan være irriterende for noen-prøv barbere i retning av hår vekst stedet
6
Vær forsiktig. . . For menn, forsiktig barbere på skaftet av penis og rundt testiklene i en jevn oppadgående bevegelse. For kvinner, bruker en hånd til å rulle den løse huden på kjønnsleppene og deretter forsiktig barbering går opp langs kantene for å fjerne små hår. Observer ekstra forholdsregler når du barberer deg langs disse møre delene.
7.
Skyll kjønnshår området forsiktig med varmt vann og doble kontrollere arbeidet for å sikre at du ikke har gått glipp av noen del av overflaten. Hvis du er fornøyd med utfallet, tørre området med et rent håndkle og gå videre til siste trinn.
8.
Påfør litt babyolje til barberte området for å holde det fuktig og beskytte den mot irritert hud og kløe. Du kan også være lurt å bruke en over-the-counter produkt som vil bidra til å redusere barbering og inngrodde hår. De er lett tilgjengelig på salonger og narkotika butikker.

Tips og advarsler


 • Hvis du barberer et område mer enn én gang, sørg for at du har nok barberskum på området for å unngå høvelen brannskader.
 • Kvinner bør ikke kjøpe barbering kremer. Kjøp de som er laget spesielt for kvinner.
 • Velg riktig slags produkter som passer din hud for å forebygge uønskede utslett og irritasjoner.


 • Previous:hvordan du gir dine barn vitamin d ernæring i kostholdet Next:hvordan å innlemme hvete bakterie til en diett

  Relaterte artikler


 • hvordan å bruke mindre penger på fast food-restauranter
 • hvordan å håndtere økt appetitt
 • hvordan å dyrke et sunt basilikum plante
 • hvordan gjøre rå eplesaus
 • hvordan å gå ned i vekt med diett drivstoff
 • å spise mer lecithin
 • hvordan du spiser sunt og elsker det mens miste vekt
 • hvor å miste vekt på en rå diett
 • hvordan å gå ned i vekt i helgene
 • hvordan å gå ned i vekt hver dag
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com