hvordan finne sunn mat alternativer

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-11-15
Sunn mat alternativer til hver dag ingrediensene er tilgjengelig og smaker godt. Børsnoterte er noen virkelig flotte produkter, og hvorfor jeg elsker dem
en.
Sugar. Alternativ: Organic Agave sirup. Avhengig av hvor du handler, varierer denne prisen virkelig mellom $ 6,00 en 12 oz. flasken til $ 17,00. Jeg bruker dette som et søtningsmiddel til honning og lønnesirup også. Agave sirup har en lavere glykemisk indeks og mindre kalorier enn sukker, lønnesirup og honning. Det smaker helt herlig og dine venner og familie vil elske det. Dagligvarebutikker er bare begynt å selge dette produktet, slik at det beste alternativet er trolig den helsekost butikk.
To.
Tradisjonell vegetabilsk fett. Alternativ: Spectrum vegetabilsk fett. Dens organisk og ikke-hydrogenert. Det betyr at den wont tette blodårene dine, og vil ikke sette giftstoffer i kroppen din. Dens kokker opp nøyaktig det samme som tradisjonelle forkortelse av bestemor ville bruke og veganere elsker det! Dette korte er omtrent dobbelt så dyre som de tradisjonelle korte, men hjertet ditt vil takke deg.
tre.
Majones. Alternativ: Fat Free økologisk yoghurt eller Low Fat økologisk rømme. Majones er full av unødvendig transfett, og er fryktelig usunn. Disse alternativene fungerer også fint i fiskekaker, kylling salat, potetsalat, smørbrød og mange andre retter.
Fire.
Tortilla Chips. Alternativ: Bakt hel hvete pita chips. Skjær pitas i trekanter, stek i ovnen til den er gylden på en stekeplate. Disse er stor for alle typer dips inkludert spinat, krabbe, guacamole og salsa.
fem.
Butter. Alternativ: Earth Balanse Spread. Denne spredningen er veldig mye en margarin uten transfett. Den finnes i nesten hver eneste matbutikk, trenger du ikke å finne en helsekost butikk i nabolaget ditt.


Previous:hvordan du gir dine barn vitamin d ernæring i kostholdet Next:hvor å miste vekt (uten piller!) fungerte for meg £ 60 tapte!

Relaterte artikler


 • å spise ute på vekten overvåkere kjernen plan
 • hvordan å lage en naturlig kolon rens
 • hvordan å bruke mat porsjonskontroll å gå ned i vekt
 • hvordan å dempe suget etter fet mat
 • Slik finner bærekraftig sjømat
 • hvordan å identifisere symptomer på vitamin B-12 mangel
 • hvordan du justerer makrobiotisk mat valg av aktivitetsnivå
 • hvor å miste vekt
 • hvordan å gå ned i vekt og spise godt
 • hvordan å dempe appetitten mellom måltider og gå ned i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com