hvordan ta eple cider eddik

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-12-27
Tar syrlig eple cider eddik er sikker på å gjøre deg trutmunn, men få studier har vist det er bra for health. Known din mest som et folk middel og helse tonic, eple cider eddik har blitt brukt i tusenvis av år. Den vunnet popularitet i USA på slutten av 1950-tallet etter en Vermont lege forfremmet de helsemessige fordelene av eple cider eddik i sin bok. Tar eple cider eddik har vist gode effekter for diabetikere og slankere. Et 2007 University of Arizona studie konkluderte med at du tar to spiseskjeer av eple cider eddik før sengetid senket blodsukkernivå om morgenen 4-6 prosent for personer med type 2 diabetes. Flere studier har også vist at eddik effekt på fedme. Du kan ta eple cider eddik mange forskjellige måter. Les videre for mer informasjon

Du trenger:.
Apple Cider eddik
Honey.
Spring Water.
Honning, Stevia eller Agave.
Lemon Juice.
Hvitløk.
Juice av ditt valg.
Olive Oil.

Tar Apple Cider Eddik


en.
Legg til to spiseskjeer av eple cider eddik til en 8 oz. glass vann. Ta det som en helse-tonic. Legg en spiseskje eller to av honning å blidgjøre. Hvis du ikke liker den sure smaken, legge to spiseskjeer til glass grønnsaker eller frukt juice. Du vil ikke kunne smake det.
To.
Lag en frisk dressing med eplecider eddik. Visp sammen en kopp olivenolje med en kopp eple cider eddik i en bolle. Deretter legger du to spiseskjeer med lønnesirup, hakket en fedd hvitløk og to teskjeer vann. Legg litt salt og pepper hvis du desire. Pour i en dressing flaske og rist godt. Dette gjør en flott dressing for grunnleggende grønne salater eller salat som krever en balsamico dressing.
tre.
Ta et eple cider eddik supplement. Disse selges på helsekostbutikker og pakket som slankepiller. En liten studie 2005 trykt i "Journal of American Dietetic Association" konkluderte med at å ta eddik hjelper folk føler fyldigere og kan hjelpe fedme. Det er ikke anbefalt å ta piller hver dag. Og når du gjør, sørg for å drikke mye vann med det eller ta det med mat. Eple cider eddik er veldig syrlig og har vært kjent for å skade spiserøret når det ikke er tatt med forsiktighet.
fire.
Bruk den på grønnsaker. Dryss eple cider eddik over bakt potet eller dampede grønnsaker for bare litt tang. Det smaker også bra ut på pommes frites og potetgull, men det er ikke på langt nær så healthy. In en 2007 University of Arizona studie, eple cider eddik ble vist å bremse økningen av glukose nivå etter et måltid. Eple cider eddik inneholder eddiksyre, som er kjent for å bremse fordøyelsen av høy-glykemisk mat, som poteter. High-glycemic matvarer forårsake skarpe pigger i blodsukkeret, noe som er skadelig for diabetikere. Du kan også bruke eple cider eddik som en pickling agent. Bare erstatning eple cider eddik for hva andre eddik kalles for i pickling recipe. Try det som en hvit eddik erstatning i strimlet oppskriften også.
Fem.
Lag en styrkende varm te av legge to spiseskjeer av eple cider eddik til et krus med varmt vann. Legg honning, stevia eller agave å blidgjøre. Prøv å legge sitron eller lime juice, ingefær, kanel eller annet krydder, om ønskelig. Eksperimenter med å legge eple cider eddik til urte te, også. Dette te er et flott tillegg til å avgifte dietter og renser. Sip å lindre forkjølelse eller sår hals.

Tips og advarsler


 • Bruk eple cider eddik som en erstatning for andre eddiker i oppskrifter. Det fungerer like bra.
 • Apple cider eddik er ekstremt surt, så bruk med forsiktighet.
 • Tynn eple cider eddik med vann, juice eller legge den i en oppskrift i stedet for å ta det straight.
 • For store doser av eple cider eddik har vært kjent for å skade spiserøret og magen. Igjen, begrens deg. Lytt til kroppen din.
 • Hvis du er allergisk mot epler, ikke ta eple cider eddik.


 • Previous:hvordan du gir dine barn vitamin d ernæring i kostholdet Next:hvordan å gå ned i vekt med pyramiden kosthold

  Relaterte artikler


 • å spise og ikke bli full
 • hvordan å gå ned i vekt hvis du sitter fast på en pult jobb hele dagen lang
 • hvordan å gå ned i vekt med leptitrex
 • hvordan bli motivert til å gå ned i vekt
 • hvordan vi kan forbedre kroppens fuktighet
 • hvordan å gjøre det avocado kosthold
 • hvordan du gjør tilbake lateral trekke nedturer med et elastisk bånd
 • hvordan unngå økende vekt på college
 • hvordan å lage en spotte kalkun brød
 • hvor å miste vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com