hvordan stoppe!

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-24
Er spise ute av kontroll? Er opptatt av mat? Er du forvirret om hvordan man skal Stop Binge Eating?
Slik hindrer overspising kan være en av dine største kamper. Du kan ha utviklet overstadig spise som en måte å håndtere følelsesmessige belastninger. Etter overspising får du kvalm med deg selv, og erklærer at du vil slutte, bare til overstadig igjen
en.
Tenk på det
å stoppe overspising er det viktig å tenke på hvordan du spiser. Hvis du oppdager sider ved binging, på den tiden du har tanker om binging du kan begynne å ta skritt for å komme i kontroll.
Tenk om viktige deler av din oppførsel. Hvorfor tror du binge? Når du binge? Hvor stor er din binge? Hvor ser du binge? Hvor ofte er du overstadig?
To.
Pause før du overstadig
Når du planlegger en binge eller begynner å starte overstadig spise, se om du kan ta et minutt til pause. I den liten, merker hvis du kan komme opp med en grunn til at du føler binging. Mulige årsaker kan inneholde deprivasjon fra behandler, ubehagelig følelser eller en utløser mat. Andre begrunnelser kan bestå av en belønning for å arbeide hardt, en straff for å spise mat du anser som ulovlige eller spise mat som har positive barndomsminnene forbundet.
Etter pause, hvis du må gå videre og spise . Hvis du stopper deg fra å spise, senere du kan gjøre opprør mot deg selv og binge i større grad.
Tre.
. Finne ut av følelsene du føler.
Noen mennesker har problemer å finne ut hva følelser de føler. Du kan trenge litt praksis og foreta gjetninger på hva følelsene som utløser binges. Vi foreslår metoder som du kan bruke til å tappe inn i hva du føler.
Skrive uten å tenke er en god måte. Noen ganger når du setter situasjoner på papir, følelsene hoppe ut på deg. Følelsene vil ikke gå bort fordi du skulle ønske de ville. De trenger å diffuse på en naturlig måte. De vil løfte i tide.
Fire.
Finn non selvdestruktive måter selv-beroligende
Problemet er at overspising løser ikke ubehagelige følelser eller situasjoner. Binging kan være en trøst på kort sikt. Når ubehaget ikke går bort, men du overstadig med følelser av avsky og selvforakt.
Finne annen måte av selv-beroligende er svært viktig. Tenk på hvordan du roe deg. Hvilke aktiviteter liker du og kan lindre stress
fem.
Gjør din mat plan rimelige
Du kan gjøre en beslutning om å være på en streng diett for å miste vekt. Dette kan hovedsakelig skje etter flere dager med binging. Hvis du begrenser mat etter en stund, kan du føle deg veldig fratatt. Trangen for en godbit kan komme over deg.
Hvis du har en historie med binge spiseforstyrrelse, gi etter for en godbit kan føre til skuffelse og selvforakt. Du kan føle så kvalm med deg selv at du begynner å binge igjen.


Previous:hvordan du gir dine barn vitamin d ernæring i kostholdet Next:hvordan å spise på T-banen og gå ned i vekt på en T-diett

Relaterte artikler


 • hvordan komme vitamin c fra rose hofter
 • hvordan å gå ned i vekt med en matte-diett
 • hvordan å tone den nedre kroppen
 • hvordan å lage en komplett frokost
 • hvordan du miste vekt raskt med proteinrik mat
 • hvordan å forbedre brystene uten vektøkning
 • hvordan å holde seg i form i løpet av sommeren.
 • hvordan å gå ned i vekt av skiftende kalorier
 • hvordan å bryte et vekttap platå
 • Slik lykkes miste vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com