hvordan du avslutter koffein rett vei

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-04-09
Selv om det kan være fristende å avslutte koffein cold turkey, er det viktig å huske at koffein er et sentralstimulerende og kan føre til ubehagelige bivirkninger for deg hvis du umiddelbart fjerne det fra din daglige rutine. Effektene inkluderer, men er ikke begrenset til: hodepine, tretthet og depresjon

Du trenger:. .
Notisblokk
penn eller blyant.
kalkulator.


en.
Selv om det kan være fristende å avslutte koffein cold turkey, er det viktig å huske at koffein er et sentralstimulerende og kan føre til ubehagelige bivirkninger for deg hvis du umiddelbart fjerne det fra din daglige rutine. Effektene inkluderer, men er ikke begrenset til: hodepine, tretthet og depresjon.
å hindre noen av disse bemerkelsesverdige bivirkninger, kutte koffein på riktig måte i løpet av en måned ved å følge trinnene nedenfor.
to.
Finn ut hvilken koffeinholdige drikker du forbruker daglig. Har du drikker kaffe? Brus? Energidrikker? Etter å finne ut de produktene du spiser på en daglig basis som inneholder koffein, se om de tilbyr koffein gratis alternativer. De fleste kaffe kommer i koffeinfri, og brus som Coke eller Pepsi har koffein fri ekvivalenter. Mange varme og iset te har også en koffein gratis alternativ, og energidrikker begynner å gi en koffein gratis alternativ.
Tre.
Få et glass. Hvis du er vant til å drikke din koffeinholdige drikker ut av en kan, må du bli vant til å drikke dem i et glass. Hvis du ikke klarer å drikke brus ut av en åpen beholder for eksempel en vanlig glass (noen arbeidsplasser vil ikke tillate drikkevarer uten lokk på arbeidsplassen) du kan også bruke en flaske.
Fire.

Fyll opp glasset eller flaske med 3 /4 av mengden din jevnlig forbrukes koffeinholdige drikke. Fyll opp den resterende 1 /4 av plassen med koffein fri tilsvarer din jevnlig forbrukes koffeinholdige drikke. For eksempel: Hvis du gjør dette med cola, fylle opp glass eller flaske med 3 /4 vanlig cola og 1 /4 av glass eller flaske med koffeinfri cola
5
Gjenta. . denne prosessen for en hel måned, hver uke å bytte ut 1 /4 av din forbrukes normalt koffeinholdige drikke med koffein tilsvarende gratis til du kommer den fjerde uken av prosessen der hele drikke bør bestå av en koffein gratis drikke.


Previous:hvordan påvirker anemi barn og tenåringer? Next:hvordan du kan unngå de 8 verste kalori eller fetende drinker

Relaterte artikler


 • hvordan du veie deg i morgen
 • hvordan komme i form
 • hvordan du beregner din BMR (basal metabolic rate).
 • hvordan å lykkes med vekttap
 • hvordan gjøre enchilada saus med bare fem ingredienser
 • hvordan å snakke med en ernæringsfysiolog om en artritt kosthold
 • hvordan å senke kolesterolet med kosttilskudd
 • hvor å miste vekt
 • hvor å miste 10 pounds i 5 dager
 • hvordan å lage en lav carb frokost
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com