Hvorfor ser jeg alltid føler seg sulten, selv etter å ha spist et måltid?

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-02-14
Som bilen, trenger kroppen din drivstoff (mat) for å holde motoren i gang. Sult er bensinmåler som gir deg beskjed når tanken kjører på tomt. Hvis sulten er mat-relatert, lære den mekanismen som utløser den lar deg kontrollere denne funksjonen. Sult er også en bivirkning av flere sykdommer og legemidler

Du trenger:. .
Wheat frø
Vanntett beholder.
Sitronsyre.
Vann.
Kjøleskap.

Fiber og Hunger

Den maten du spiser påvirker den metabolske prosessen med fordøyelsen, og ilegge en betydelig innvirkning på sult tilfredshet (metthetsfølelse). I tillegg til å være ernæringsmessig dårligere enn naturlige matvarer, bearbeidet mat akselerere prosessen med fordøyelsen grunn av deres lave fiberinnholdet. Foods fordøyd for fort føre til rask tilbakevending av sult symptomer, ifølge nettstedet, On Planet Earth. Jo høyere fiberinnhold i hel og naturlig mat senker hastigheten på fordøyelsen og gi bulk å la deg følelsen fyldigere for lengre perioder.

Metthetsfølelse og Hunger

I følge "Biomarkører i metning og metthetsfølelse", "American Journal of Clinical Nutrition, "Juni 2004". . . glukose og insulin hos mennesker er i hovedsak involvert i appetitt eller måltid initiering "Hvilke typer mat du spiser ikke bare levere drivstoff for hjernen din og energi for kroppen din. . de utløser reaksjoner av appetitt og sult

Control Hunger

Glukose gir brensel for hjernen og energi for kroppen din. Ifølge Caobisco, "en vedvarende blodsukker induserer metthetsfølelse hos mennesker . . . gjennom slow release karbohydrater. " Fersk frukt, grønnsaker og fullkornprodukter gir deg den langsomme utgivelse, komplekse karbohydrater (sukker) som hjelper til å holde blodsukkernivået stabilt. Mat som inneholder enkle karbohydrater (sukker) som bearbeidet mat, snacks, sukkerholdig brus, godteri og kake utløse en rask økning i blodsukkeret fulgt av en like rask fall i blodsukkernivået. Dette initierer sult responsen, selv om du nettopp har spist. Caobisco sier protein også bidrar til å opprettholde lengre perioder med sult tilfredshet.

Medical Årsaker til Hunger

Diabetes, type 1 og 2 type, og diabetisk hypoglykemi føre overdreven sult på grunn av deres effekt på insulin respons. Ifølge American Heart Association, hypoglykemi, (inkludert ikke-diabetisk hypoglykemi), er en alvorlig, noen ganger dødelig, tilstand forårsaker symptomer som inkluderer overdreven sult. Graves 'sykdom er en skjoldbrusk tilstand som fører til økt appetitt, ifølge en juni 2005 studie av S. Ru00F6jdmark, et al. , Arkivert i PubMed. Studien viser kortison, steroider og antidepressiva blant de medikamenter som forårsaker symptomer på sult.

Kontrollere Medical Årsaker til Hunger

En lege behandler medisinske årsaker til sult eller økt appetitt med spesifikke kostanbefalinger og andre behandlingsmetoder. Endringer i kosten bør ikke gjøres uten først å konsultere en lege, da de kan ha en negativ innvirkning på eksisterende medisinske problemer.


Previous:nothing Next:Carnosine informasjon

Relaterte artikler


 • raskeste vekttap dietter
 • vektøkning produkter for kvinner
 • Louisiana mat stempel kvalifikasjoner
 • bruk av Saflorolje
 • tretten og magert kosthold
 • bivirkninger av fiber PGX
 • hvordan å miste vekt og kjøpe sunnere matvarer, mens dagligvarer shopping
 • mat hjelpeprogrammer i Dayton, Ohio
 • hvordan å gå ned i vekt å spise grapefrukt
 • hvor å miste vekt raskt i sommer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com