riktig bruk av protein tilskudd

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-12-12
Kroppsbyggere og de som ikke får nok protein i kostholdet bruke protein tilskudd. Kosttilskudd øker mengden protein kroppen mottar på en daglig basis. Som protein er byggesteinen i muskler, fordeler det de som prøver å tone deres fysikk og øke sin styrke. Men, må du bruke supplement riktig for det å være effektive

Daglig Bruk

Protein kosttilskudd er ansett som trygt å bruke daglig. Ingen studier har knyttet sin jevnlig bruk på problemer eller symptomer på noe slag. Typisk bruk er en eller to porsjoner protein per dag. Den vanligste serverer er en protein shake. Når det blandes med melk, vann eller juice, blander protein blir til en tykk væske som ligner på en iskrem riste i konsistens. Noen inkluderer smakstilsetninger som jordbær eller sjokolade. Du kan konsumere disse shakes før eller etter et måltid på ettermiddagen eller kvelden.

Advarsler

Protein supplement beslutningstakere ofte opp advarsler på sine produkter for å unngå å bruke dem hvis problemer oppstår. Magesmerter eller problemer med fordøyelsen er to av de mest dominerende problemene stresset på de fleste protein shake etiketter. Protein er fordøyd i magen og delvis i tarmen. Problemer kan oppstå av feil fordøyelse av proteiner, og hvis kroppen din har en historie med dette problemet, kan et protein supplement være et problem for deg. Ta kontakt med legen i dette tilfellet før du tar kosttilskudd.

Bruke Protein Shakes med en treningsøkt

Mange kroppsbyggere og idrettsutøvere ønsker å maksimere sine treningsøkter ved å spise de riktige næringsstoffene til rett tid. Noen eksperter foreslår å drikke protein shakes før trening, foreslår andre drikker dem etterpå. Kroppen din trenger proteiner for å bygge muskler og å fungere. Hvis den ikke har nok proteiner, kan det bryte ned muskelvev for å oppfylle dette behovet. Du kan velge å innta et protein supplement etter en treningsøkt bare fordi du føler deg tynget ned hvis du drikker en før du treffer gym. Forskjellen kan være svært små, og hvis det er noen fordel det kan bli motvirket av en slighter ytelse i treningen. Ta dem når du er komfortabel og innen rimelig tid å trene for optimale resultater.


Previous:nothing Next:akavar 20 50 bivirkninger

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt for et sunnere liv
 • Slik jumpstart en sunn livsstil
 • hvordan å rense systemet ut i en uke
 • hvordan å gå ned i vekt mens du nyter livet
 • å spise granateple for helsemessige fordeler
 • hvordan å miste det vekt
 • hvordan å senke kolesterol ved hjelp av mandler
 • å spise sunt på Olive Garden restaurant
 • rå mat restaurantene i San Diego
 • hva er hårvekst kompleks?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com