kalsium magnesium kosthold tilskudd

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-08-27
Supplere din diett med både kalsium og magnesium hjelper kroppen din å arbeide mer effektivt. Disse mineralene reagerer synergi, uten ett, reduserer det den andre mineral. Selv om du kan få begge disse mineralene fra maten, vil tilskudd forsikre deg om de nødvendige komponentene. Røyking, alkohol og inaktivitet kan hemme kalsium og magnesium absorpsjon

Du trenger:. .
Høyt protein mat
Kosttilskudd.

Hva er Magnesium?

Magnesium er en makro mineral, som salt, noe som betyr at maten vår gir oss små mengder magnesium daglig. Magnesium er ikke gjort i kroppen vår. For oss å være godt, må vi ta magnesium i kostholdet vårt. Magnesium vil roe nervesystemet vårt og la våre muskler til å slappe av. Den holder også på sirkulasjonen flyter lett og konverterer sukker i vår tiltrengt energi. Noen fantastisk mat kilder til magnesium er spinat, swiss Chard, grønnkål, melasse, brokkoli, blackstrap melasse og gresskarkjerner. Mandler og cashewnøtter rate høyest for magnesium. RDA foreslår 350 mg magnesium daglig. Ta magnesium med måltider, fordi det kan forårsake diaré hvis de tas uten mat.

Hva er Calcium?

Kalsium finnes i kroppen vår og våre bein. I kosten, vil det bidra til å redusere tap av beinmasse og er ansvarlig for ditt hjerte rytme, sov godt, hjelper på blodpropp, og vekttap. Uten nok kalsium, vil du oppleve muskelkramper, tannråte og symptomer på depresjon. Mat rik på kalsium er tare, grønne grønnsaker, melkeprodukter, og neper. RDA antyder 1000 mg per dag av kalsium. Ta 500 g ved måltider, som hjelper med absorpsjon.

Kalsium og magnesium samarbeider

kombinerer kalsium og magnesium styrker kroppens absorpsjon prosess. Hvis du mangler magnesium, fører det underskudd på kalsium. Kalsium, hvis ikke kombinert med magnesium, kan forårsake artritt, menstrual leirer og osteoporose.

Hvis du spiser en diett høy i meieri og lavt i korn, vil du ha overflødig kalsium med en mangel på magnesium. For mye kalsium vil stoppe magnesium fra å være tilstrekkelig absorbert. Som en retningslinje, leger anbefaler to deler magnesium til en del kalsium.

Vanderbilt University fant at kalsium kombinert med magnesium kan beskytte deg mot tykktarmskreft (se referanser). Denne studien fant at bare hvis kalsium brukes med magnesium vil det fungere som en tykktarmskreft beskytter. Vanderbilt University foreslo at hver person trenger for å jobbe med henne helsepersonell å avgjøre hvilke kosttilskudd er mest gunstig.


Previous:nothing Next:hvordan å skjære mettet fett å gå ned i vekt

Relaterte artikler


 • er mugg på maten usunn?
 • hvordan å gå ned i vekt på en gluten gebyr kosthold
 • bivirkninger av protein tilskudd
 • hvordan å gå ned i vekt med trening videoer
 • Slik starter en vellykket vektreduksjon program
 • dehydrert vs fryse tørket mat
 • enkleste måten å miste seven pounds
 • hvordan brenne fett for energi
 • menopause støtte vitaminer
 • hvor å miste vekt midriff
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com