hvordan å gå ned i vekt mens du er på beta-blokkere

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-03
Ifølge American Heart Association, betablokkere er gunstig medisiner fordi de bidrar til å forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag. Mange leger setter sine pasienter på betablokkere hvis de har en historie med hjerteinfarkt eller om de lider med høyt blodtrykk eller en uregelmessig hjerterytme. Imidlertid har enkelte mennesker rapportert at betablokkere hemmer vekttap. Disse medikamentene stopper ikke vekttap, men de kan gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt fordi de forårsake noen mennesker til å føle seg trett. Heldigvis finnes det tiltak du kan gjøre for å bekjempe bivirkninger og likevel gå ned i vekt mens du er på betablokkere

Du trenger:.
Gym medlemskap
. Iron piller.
Multivitaminer.
B-vitaminer.
Spirulina.


en.
Spise fem små måltider per dag. For å gå ned i vekt mens de tar betablokkere du trenger for å få fart på stoffskiftet. Du kan gjøre dette ved å spise riktig type mat flere ganger per dag, heller enn å spise tre store måltider. Vær sikker på å ikke spise siste syv p. m natten. Inkluder 02:58 rå grønnsaker i hvert måltid. Gode valg er gulrøtter, brokkoli og agurk. Du kan spise frukt, men gjør det med måte. Snack på epler eller jordbær som beste valg. Spis noen form av magert kjøtt som laks eller kalkun til middag.
To.
Drikk åtte til ti glass rent vann hver dag. Vær sikker på at du bare drikker renset vann, heller enn springvann. Klor i vann fra springen er ikke bra for urin helse. Du kan trenge enda mer vann hvis du jobber ut eller tilbringe tid i solen. Vann er viktig for mennesker som lider med høyt blodtrykk. Fortsett å ta medisinen som foreskrevet av legen din.
Tre.
Ta kosttilskudd i morgen. For å bekjempe tretthet forårsaket av medisiner du trenger å kjempe tilbake med ekstra vitaminer. Ta en jern kosttilskudd og B-kompleks supplement med frokost. Du trenger 25 mg eller jern per dag og 50 mg av hver av b-vitaminer hver dag. Gå til din lokale helsekost butikk og kjøpe disse vitaminene. Du kan også ta en hel mat multi-vitamin og mineral tilskudd for å få enda mer næring. Dersom betablokkere har påvirket deg mer enn de fleste kan du også ta spirulina for ekstra energi. Spirulina er en blå grønn sjø alger som har protein og andre viktige vitaminer inne. Du kan også kjøpe dette på helsekost butikken.
Fire.
Trening fem dager per uke. Folk på hjertet medisiner av noe slag må jobbe hardere for å gå ned i vekt fordi betablokkere og andre medisiner senke pulsen. Du kan trygt øke hjertefrekvensen med mild til moderat trening hver dag. Sørg for å veksle økter hver uke. For eksempel, en uke kan du trene på tredemølle, og deretter neste ukes Pilatus sine klasser hele uken.
Fem.
Sett en daglig påminnelse på kjøleskapet. Du kan føle deg kjøre ned på grunn av din hjerte stand så sørg for å angi daglige påminnelser for deg selv. Disse påminnelsene vil hjelpe deg å nå dine mål. Legg igjen vitaminer på disken slik at du blir minnet om å ta dem. Sett et bilde av en bikini på kjøleskapet slik at du har motivasjon til å trene. Du må ha et sinn-set for å miste vekt. Ikke gi opp. Hvis du føler deg sliten en dag, ta en lur og så komme tilbake i sving på tingene.

Tips og advarsler


 • Noen mennesker har mer alvorlige bivirkninger enn andre når du tar betablokkere. Hvis du har alvorlig utmattelse kan være lurt å snakke med legen din om å gå på en annen beta blocker. Hvis du er konsekvent med kosthold og trening du kan bekjempe mild utmattelse.
 • Det kan ta mer tid å miste vekt. Ikke gi opp og fortsette med planen. Du kan fortsatt gå ned i vekt mens du tar hjerte medisiner.
 • alltid snakke med legen din før du starter en ny diett og treningsprogram.
 • Ikke kombinere betablokkere med urter eller sentralstimulerende midler som kaffe som kan få fart på pulsen. Du kan øke hjertefrekvensen sikkert med trening.


 • Previous:nothing Next:Slik rate vekttap dietter

  Relaterte artikler


 • hvordan du finner din kroppsmasseindeks (bmi)
 • hva er sitron og vann godt for?
 • måltid plan for vekttap og diett
 • måter å krympe waistline
 • hva er fiberrik mat for barn?
 • hvordan å beregne hvor stor andel av kaloriene fra fett
 • hva er palm frukt olje?
 • hvordan å føle deg mett uten gastrisk bypass
 • viktige vitaminer for å ta for skulder-og nakkesmerter
 • hvordan bli kvitt gjenstridige fett fra beina
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com