11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-08-13
Kvinner er vinnere i multitasking, travle sortere ut hjemme og på kontoret. Med sin stramme tidsplaner de ofte forsømmer helsen, noe som gjør dem utsatt for sykdom og mangler. Omega-3 fiskeolje kan gjøre en forskjell i helsen til kvinnene. Det utvikler og styrker grunnleggende kroppens funksjoner og kan forebygge aldersrelaterte sykdommer hos kvinner. Imidlertid er fettsyrer produseres ikke i kroppen. De må skaffes gjennom kosten

Du trenger:.
Multivitaminer

beskytte mot osteoporose

Osteoporose er en sykdom kalles "benskjørhet. . "Det fører til skader på knoklene som fører til brudd, disfiguration og uførhet hos kvinner Du kan ta kalsiumtilskudd for å forebygge osteoporose,. Imidlertid ikke kroppen ikke absorbere overflødig kalsium, noe som resulterer i akkumulering i nyrene og hjertet Ifølge forskere ved. Universitetet i Pretoria, Sør-Afrika, «omega-3 fettsyrer kan forbedre blod nivåer av kalsium og bidra til å rette en mangelfull kalsium effekt i benet" (se barleans. com).

beskytte mot hjertesykdom

Omega-3 fettsyrer er sagt å inneholde egenskaper som reduserer interne betennelse i kroppen. Ifølge American Heart Association, omega-3 fettsyrer reduseres hjertearytmier, reduserer risikoen for plutselig hjerteinfarkt og lavere blodtrykk, triglyserider og kolesterol nivåer. En studie publisert i Journal of American Medical Association, basert på forskning med mer enn 84 000 kvinner, viste at kvinner som spiste fisk fem eller flere ganger i en uke hadde 34 prosent lavere risiko for å utvikle koronar sykdom enn kvinner som forbrukes fisk bare en gang i måneden.

beskytter mot brystkreft

Brystkreft er en av de viktigste årsakene til kreft hos kvinner og er den vanligste dødsårsaken hos kvinner. Forskning utført ved Indiana University fant at omega-3 fiskeolje, kombinert med stoffet Propofol, forhindret brystkreft celler utvikle seg til ondartede svulster (se sciencedaily. com).

Redusere PMS Symptomer og forbedre Beauty av hud og hår

Den essensielle omega-3 fettsyrer hjelper til å lindre smerte, depresjon, livmor kramper og smerter like før starten av menstruasjon. En av de viktigste årsakene til PMS synes å være overflødig produksjon av proinflammatoriske eikosanoider. Fiskeolje inneholder høye mengder av EPA, eikosapentaensyre, noe som hjelper kroppen å produsere anti-inflammatorisk eikosanoider, gir lindring.

Omega-3 fiskeolje bidrar til å gi energi og hydrat celler i kroppen, legger glans, glans og helse til hud og hår. Det beskytter også huden mot de skadelige ultrafiolette strålene fra solen. Forbruk av fiskeolje også fungerer som en stimulerende for hårvekst.

Forbedre Fruktbarhet og hindre for tidlig fødsel

I følge Dr. Barry Sears, president i Zone Labs, "En av de viktige faktorene for infertilitet synes å være en ubalanse av eikosanoider. Denne ubalansen kan behandles med økt forbruk av fiskeolje. "Omega-3 fiskeolje reduserer hormonell ubalanse i kroppen og hjelper til å regulere riktig blodtilførselen til livmoren.

Dr Sears også antyder at" Epidemiologiske studier av gravide kvinner som konsumerer store mengder av lang- omega-3 fettsyrer, som EPA og DHA finnes i fiskeolje, har en tendens til å bære sine babyer for en lengre periode. De har også en tilsvarende lavere premature fødsler, noe som kan føre til fysiske og nevrologiske problemer som for eksempel lærevansker. "

Fremme friske babyer og Forhindre Svangerskapsforgiftning

Omega-3 fiskeolje hjelper riktig vekst av babyer. Ian Flesichman, medisinsk direktør for mars Dimes, tyder på at gravide kvinner bør spise 200 mg DHA per dag, siden det vil bidra til å bygge opp fosterets hjerne og øyne. Dessuten letter det maten utvekslingen mellom mor og baby, og regulerer sunn placenta blodstrømmen. DHA er i overflod i omega-3 fiskeolje.

I løpet av svangerskapet, står en av de risikoene moren er høyt blodtrykk, kalles preeklampsi, noe som utgjør en fare for livet til både mor og barn. Omega-3 fiskeolje stabiliserer blodtrykket og bidrar til å opprettholde det på et sunt nivå.

Reduser Overgangsplager og lindre depresjon

Under overgangsalderen, slutter eggstokkene fungerer, fører til mindre produksjon av østrogen og generell hormonell ubalanse, gir opphav til ubehagelige og smertefulle symptomer som hetetokter og humørsvingninger. Den hormonelle ubalansen skyldes det endrede nivåer av eikosanoider. Som østrogennivået reduseres, tenderer dette til å øke produksjonen av insulin. Overproduksjon av insulin øker produksjonen av arakidonsyre, som stimulerer skadelig eikosanoider, den primære årsaken til hetetokter. Omega-3 fiskeolje reduserer produksjonen av arakidonsyre og dermed hemmer overflødig eikosanoider i kroppen, hjelpe en kvinne i overgangsalderen.

Omega-3 fiskeolje bidrar til å takle depresjon hos kvinner som følge av overgangsalderen eller under postpartum. En studie utført av American Journal of Nutrition antydet at en daglig dose på 1500 mg fiskeolje vil hjelpe premenopausale kvinner med depresjon og angst (se empowher. com).


Previous:lett trening har tenkt å gå ned i vekt Next:safe vekt-tap dietter

Relaterte artikler


 • serotonin og vekttap
 • hjernen ernæring kosthold
 • hvor mye koffein er i pulverkaffe?
 • lett trening har tenkt å gå ned i vekt
 • hva slags mat inneholder krom picolinate?
 • best vitaminer for menn over 50
 • kjendis kosthold tips og hemmeligheter
 • hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn
 • hvordan du skal begynne en Atkins diett
 • bariatric dietter uten kirurgi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com