FDA ernæring guide

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-08-27
The Food and Drug Administration ment for Næringsinnhold etiketten for å gi råd og bistå amerikanerne i deres jakt på et sunnere kosthold. Imidlertid er etiketten forvirrende for mange å forstå. I et forsøk på å videre bistå amerikanerne med å gjøre sunnere valg, skapte FDA et nettsted for å opplyse allmennheten om hvordan å lese mat etiketter og innlemme dem i sin grunnleggende innkjøp av mat rutiner. Mange ulike helsemyndigheter forsøker å forbedre bevisstheten og forståelsen av mat etiketter på grunn av den sentrale rollen de kan spille for å hjelpe forbrukere å ta sunne valg.

Du trenger:
multi vitaminer
. B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Historie

The FDA introduserte Ernæring Fakta etiketten i august 1994. Merket er påkrevd på alle bearbeidet mat, merking på ferskt kjøtt, frukt og grønnsaker er i dag gjort på frivillig basis. Merket er et resultat av Ernæring Merking og Education Act av 1990. Retningslinjene oppdateres hvert femte år,. De nyeste oppdateringene vil være tilgjengelig i 2010

Funksjon

De etikettene er designet for å hjelpe enkeltpersoner oppfylle spesielle kosttilskudd retningslinjer, for å plukke mat alternativer som passer personlige helse mål og å utdanne den generelle befolkningen om den ernæringsmessige verdien av maten som de forbruker. De grunnleggende ernæringsmessige Retningslinjene er basert på en 2000 calorie daglig inntak. For forbrukere, lære å endre etiketten informasjon for å imøtekomme personlige kalori inntak er grunnleggende for nyter godt av den sunne informasjonen

funksjoner

Den ernæringsmessige maten etiketten tilbyr fem forskjellige segmenter av informasjon: servering størrelse, andel daglige verdi (en sidebar på etiketten), kalorier, næringsstoffer og en daglig verdi fotnote nederst på etiketten. Den sentralt element for å forstå hver av disse segmentene er å forstå størrelsen på emballasjen. Merket er basert på servering størrelse, ikke størrelsen på pakken du holder. Derfor kalorier du forbruker må skjønte av servering størrelse og ikke pakken størrelsen.

Fordeler

Når det brukes som utformet, kan etiketten hjelpe deg å gjøre sunt kosthold valg. Lære å lese mat ernæring etiketter og lage sunne kalorier valg vil føre til en sunn vekt management program.

Viktigheten

I 2006, FDA begynte som pålegger produsenter å liste transfett på alle mat-etiketter. Dette kravet er nyttig i hvert individs forsøk på å redusere sine daglige inntak av disse farlige fettstoffer. FDA har nå etablert standard servering størrelse målinger for næringsrik mat etiketter på lignende matvarer. Disse standard målingene kan gjøre det lettere for kjøpere å lage mat sammenligninger.

Forstå Ting å se etter

Øk det daglige fiber. De fleste amerikanere er mangelfull på dette området, så velg mat som er høy i fiber. Limit Fats. Dette er næringsstoffer som er generelt assosiert med kreft, hjertesykdom, høyt blodtrykk og andre kroniske helseproblemer. Overvåk inntak av natrium, sukker og kalorier fra fett. Les alltid serverer størrelse i forhold til pakken størrelse-denne delen av etiketten er ofte de mest oversett eller ignorert. For noen ser sitt kalori inntak, kan denne feilen føre til at forbruket av for mange kalorier.


Previous:nothing Next:hva er gode østrogen mat?

Relaterte artikler


 • Hvordan kan jeg miste 25 pounds i fire uker?
 • South Beach diett for å senke kolesterolet
 • vekttap for tenåringsjenter
 • lavt kolesterol diett planer
 • hvor å miste 27 pounds i 30 dager på dr oz sine mirakel kosthold
 • vekttap etter 50 år
 • high-fiber, lav-fett dietter
 • matintoleranse kosthold
 • eggeplommen ernæring
 • kosthold for fedme
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com