Hvordan kan jeg miste 25 pounds i fire uker?

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-08-19
Standarden trening og kosthold endre til vekttap ikke overholder ikke å miste 25 pounds i en måned. Det er for mye vekt i løpet av kort tid. Annet enn sult, vil det kreve alternative metoder

Kolon Rensing Identification

ufordøyd mat, spesielt, kjøtt, er fremkommet som slim i tykktarmen. Rensing av tykktarmen eller avgifte kroppen fører til ekstrem vekttap. Det finnes to metoder for kolon rensing:. Kosttilskudd eller besøke en profesjonell utøver

Detox Metoder

Kosttilskudd som avføringsmiddel, probiotika pulver /kapsel (også kjent som anti-parasittiske kosttilskudd), klyster, urte te og hjemme- laget saft (Lemon Chili) kan alle bli funnet i helsekostbutikker eller apotek. Disse tilleggene er tatt oralt eller analt, og føre til at tykktarmen til å kvitte seg med slimet oppbygging.

Et besøk til en lege for en kolon renset er lik et klyster i at vann brukes til å skylle ut giftstoffer. Pasienten ligger på et bord og en presset maskin pumper opptil tjue liter vann inn i endetarmen gjennom et rør. Prosedyren gjentas et par ganger og konsultasjon varer vanligvis en time.

Etter en grundig detox, kan en individuell tape opptil 15 pounds eller mer. Intens trening og kosthold regime er nødvendig for å miste den andre halvparten av vekt målet.

Telle kalorier

Ulike dietter er til for å øke vekttap.

Det finnes mange typer av kalori skiftende. En metode er å justere hvor mye kalori inntak til beløpet som anbefales for den ideelle vekt målet. For eksempel, hvis du spiser for å opprettholde en vekt på 150 pounds, men din vekt målet er 125 pounds -. Må du justere kaloriinntaket ditt som om du opprettholder din idealvekt på 125 pounds

Alternative Diet Alternativer

The Atkins diett reduserer karbohydrater og øker protein, som kjøtt, ost og egg, i kosten. Høy carb matvarer som brød og ris er forbudt, og bare 20 gram av lav-karbohydrat grønnsaker som tomat og brokkoli er tillatt. Kroppen når en tilstand som heter ketose, der det er tvunget til å bruke fett i kroppen, i stedet for karbohydrater, til ny energi.

Raw Food diett er basert på "live" mat hvor ikke mer enn 70 prosent av maten blir tilberedt over 115 grader Fahrenheit. Det er for det meste grønnsaker og et par rå kjøttvarer som biff eller fisk. Spise rå mat opprettholder riktig vitaminer og mineraler for å gi næring til kroppen. Også, begrenser det bruken av for mye olje til matlaging siden de fleste av "kokt" mat en utarbeidet av dampende, baking eller koking som er sunnere alternativer.

Fysisk aktivitet

Til slutt brenner intens fysisk aktivitet fett som reduserer vekten. Øvelse gang om morgenen og en gang på kvelden. Begrens bruken av vekter eller styrketrening. Muskler hjelpe brenne mer kalorier og fett, men de også legge til den generelle vekt. En cardio rutine som består av 80 prosent av din maksimale hjertefrekvens i førti minutter til en time er ideelt. Veksler fra lav til høy intensitet cardio kan også hjelpe brenne mer fett.


Previous:nothing Next:har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?

Relaterte artikler


 • kosten kilder av urinsyre
 • fordelene av svart kirsebær juice
 • omega 3 informasjon
 • vekttap over 40
 • serotonin og vekttap
 • hvor mange karbohydrater for en diabetiker diett?
 • Hvordan kan jeg miste 25 pounds i fire uker?
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • salba fordeler
 • leveren rens diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com