Slik spiser svært sunt på budsjett

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-26
Du er på et stramt budsjett på grunn av en jobb tap, omdisponering av midler, eller en annen grunn. Du har sikkert scoured en million blogger om hvordan å spare penger, hvor du finner gratis stuff (Craigslist, freecycle, etc. ) og at du må butikkselgere. Klipping kuponger til side, er det mange måter å dagligvarebutikk butikk som respekterer både sunt kosthold samt lommeboken

Du trenger:. .
Multi vitaminer
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).


en.
Juster til ideen om matlaging. Dette vil spare deg for en enorm sum penger sammenlignet med å kjøpe pre-pakket økologisk eller "sunn" mat (som fortsatt kan ende opp som lastet med natrium og ikke så sunn som du skulle tro).
to.
Kjøp egg og forskning egg oppskrifter du liker. Det er utallige ting du kan gjøre med dem, de er relativt billig, og selv om de har fått en dårlig rap for kolesterolinnholdet, egg er svært næringsrik.
Tre.
Kjøp bønner og forskning bønne oppskrifter du liker. Salater, meksikansk mat, gresk mat, og utallige andre typer retter kan gjøres med dem. De er svært høy i fiber og protein, og er relativt billige.
Fire.
Bulk mengder salater og grønnsaker kan kjøpes på butikker som Costco og Sam's Club. En beholder med salat kjøpt på Bekostning for tre dollar, og noen endring kan vare opp til et par uker (og hvis du ikke har et medlemskap, du mest sannsynlig kjenner noen som gjør). Store poser med gulrøtter på brokkoli for $ 4-5 kan også ta litt tid å spise opp, og kan brukes til utallige retter også spist alene.
Fem.
Unngå å kjøpe mye juice eller brus , lav ernæring og en unødvendig utgifter. Samme med de fleste snack og bearbeidet mat. Lag din egen snacks som kjeks og kaker. Kjøp ingredienser på salg eller i bulk, ditt snacks vil være mye sunnere i enden og koster mindre
6
Pass på hva du kjøper økologisk. . . Visse matvarer, bare fordi merket "økologisk", kan bare marginalt bedre. Thin-flådd frukt og grønnsaker, hvis du skal bruke de ekstra pengene på organiske etiketten, er best.
7.
Hvis du har frukt trær på eiendommen din, velge frukt (dette trinnet er slag av en no brainer). Hvis naboer har hager, kan de liker å bytte frukt og grønnsaker for hva frukt og grønnsaker du måtte ha, eller for noe annet.

Tips og advarsler


 • Start en hage. Dette er en stor hobby, men husk at det bør være noe du liker. Ikke prøv å vokse en hage hvis du hater hagearbeid, bare for å spare litt penger.


 • Previous:nothing Next:vekttap for tenåringsjenter

  Relaterte artikler


 • hvordan er hCG brukes i dietter?
 • best vitaminer for menn over 50
 • å spise sunt når du reiser for business
 • lavt kolesterol diett planer
 • over disk vekttap piller som fungerer
 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
 • metabolske endringer på en svært lav karbohydrat diett
 • leveren rens diett plan
 • raskeste måten å miste vekt
 • hvordan å gå ned i vekt ved å bevege kroppen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com