alkalisk detox kosthold

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-10
Mens det er lite sannsynlig at du noensinne har aktivt forsøkt å opprettholde surhet eller alkalitet av kroppen din (eller til og med lurt på om det), det betyr ikke at du skal fortsette å ignorere problemet. Kroppen din er laget for å operere på en bestemt pH-nivå, og når det nivået er av, må kroppen kampen for å kompensere for mangelen. Ansette en basisk detox kan arbeide for å løse dette problemet, lærer deg vaner du trenger å holde kroppens riktig pH balanse

Detox dietter

Detox dietter er spesialitet kosten for eliminering og begrensning, designet for å hjelpe kroppen rense seg med giftige kjemikalier og andre truende situasjoner. Ifølge ernæringsfysiolog og biokjemikeren Dr. John Berardi, Ph. D. , syre-alkaliteten balansen i kroppen din er en viktig sak, og en som fortjener din oppmerksomhet. Mens tilslutning til en kortsiktig alkaliske detox ikke vil "løse" problemet ditt, da pH-nivå i kroppen din må holdes konstant over tid, kan det hjelpe lære deg hva som må gjøres i fremtiden for å opprettholde din helse.

Alkaline Detox Theory

Konflikten mellom kroppen din, er kroppens pH-nivå, og kostholdet dette: din kropp er laget for å fungere som litt alkalisk (rundt 7,4 på pH skalaen). Dessverre, det meste av mat som gjør deg ditt daglige kosthold er sure i naturen. Overforbruk av sure matvarer vil, over tid, shift kroppens pH-nivå vekk fra sitt optimale driftsområdet. Dette kan føre til symptomer som hodepine eller tretthet.

Eksempel Alkaline Diet

Den enkleste måten å detox kroppen til å gjenopprette sin riktige alkalitet er å øke forbruket av alkaliske matvarer samtidig redusere ditt forbruk av sure produkter. Oppnå dette ved å øke forbruket av frisk frukt og grønnsaker, sammen med olivenolje og hele korn. I løpet av din detox (en til to uker er en god del tid), tungt redusere forbruket av kjøtt, kylling, kalkun, fisk og egg, og raffinert (hvit) mel, da disse er sure matvarer.

Hensyn

Mens du kanskje bare har tenkt å holde seg til en alkalisk detox for et par uker, bør du forsøke å gjøre tilslutning til denne planen en livsstil. For å lykkes overgangen mellom en fullverdig alkalisk detox og en vanlig alkalisk kosthold, rett og slett bevege seg mot moderasjon. Forbruker din normal mengde sure matvarer, men husk å balansere den ut med en porsjon eller to av alkaliske elementer i hvert måltid. Et utvalg måltid for alkalisk detox kan omfatte grillet kylling (en syrlig mat) serveres på en seng av spinat (en sterkt basisk mat), og en porsjon brokkoli (en mildt alkalisk mat) toppes i olivenolje (nøytral mat). En liste over matvarer og deres tilsvarende nivå av surhet eller alkalitet kan bli funnet i Resources, med tittelen "dekker Nutritional baser. "

Anbefalinger

Selv på alkaliske detox (eller bare generelt), unngå mat din alkalisk mat ved høye temperaturer. Ifølge personer på Dietpulp. com, kan høy varme matlaging skade alkalitet av mat , så bruker din favoritt alkalisk mat rå (eller lett kokt) å utlede optimal nytte av din detox diett.


Previous:fordelene av svart kirsebær juice Next:kosthold for fedme

Relaterte artikler


 • kosten kilder av urinsyre
 • hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn
 • kolon renset og vekttap
 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
 • 2200 calorie diabetiker diett
 • hvilke matvarer forårsake kviser?
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • Sommeren vekttap planer for tenåringer
 • serotonin og vekttap
 • mat for å miste vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com