alt du trenger å vite om 7-dagers diett

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-08-10
De syv-dagers diett er en ukes plan for målrettede kosttilskudd restriksjoner ment å hjelpe deg å slippe vekt raskt gjennom tilslutning til en streng, lav-kalori diett. De syv-dagers diett er laget for å hjelpe deg å møte din vekt-tap mål uten å unødvendig at det går din livsstil i en lengre periode, som mange langsiktige diett planer. Mange enkeltpersoner etter syv dagers diett rapporten betydelig vekttap i en relativt kort periode, men det er likevel noe uenighet om planen.

Du trenger:
multivitaminer

Bakgrunn

Ingen vet helt sikkert hvem som oppfant de syv-dagers diett. . Den dietten hevder du kan miste 10 pounds i bare en uke gjennom streng overholdelse av grunnsetningene i planen.

Teori

De syv-dagers diett har du livnærer på en ny og annerledes kombinasjon av mat hver dag. Det er liten forklaring tilbys på hvorfor enkelte matvarer er tillatt på visse dager og andre ikke. For eksempel har mandag kan bruke så mange frukter som du vil, med den uforklarlige unntak av bananer, mens på torsdag er du beskjed om å spise fem bananer og drikke fem glass melk. Hvorfor bananer er forbudt på mandager og henga på torsdager er en av mysterier planen.

Etter Diet

På mandag konsumerer all frukt og fruktjuice, med nevnte unntak av bananer. På tirsdag, spise noe annet enn grønnsaker og vegetabilske supper. Onsdag, spise frukt og grønnsaker av hjertens lyst. Torsdag, gi avkall på all frukt og grønnsaker unntatt bananer --- forbruker fem bananer og fem glass helmelk. Til slutt, bringer fredag, lørdag og søndag forbruk av fire 3-oz. porsjoner med kjøtt hver dag med grønne grønnsaker.

Fordeler

Hvis du er ute etter vekttap for enhver pris, og du ikke er plaget mellom dikotomien av lean mass vs fettmasse, kan dette kostholdet møte dine behov. Etter syv dagers diett kan resultere i en god del gått ned i vekt, på grunn av ekstremt lav kalori innholdet i planen. Imidlertid forventer å miste en god del muskler sammen med fettet, da kosthold er sørgelig lite totale kalorier. I tillegg, vær oppmerksom på at du kunne få tilbake vekten raskt ved å fortsette ditt vanlige måten å spise, som hurtig vekttap er vanligvis ikke bærekraftig på lang sikt.

Hensyn

TheDietChannel. com, EveryDiet. org, DietBites. com, og DietSpotlight. com alle anbefale mot å følge denne dietten, som skribenter på nettstedene enig det er for lavt i kalorier og ganske ubalansert i sin macronutrient anbefalinger . Hvis du føler at du må prøve dietten, endre planen ved å tillate for magert kjøtt og ubegrenset frukt og grønnsaker på alle dagene av programmet. Dette kan tilby deg en sjanse på å miste vekt mens man følger en diett som er noe balansert, bedre å gi for din langsiktige helse så vel som kortsiktig vekttap mål.


Previous:kosthold for fedme Next:raskt vekttap hemmeligheter

Relaterte artikler


 • Sommeren vekttap planer for tenåringer
 • vekttap med ephedra
 • den beste maten for menns helse
 • detox strategi kosthold
 • gode kilder til protein
 • leveren rens diett plan
 • hCG diett informasjon
 • alkalisk detox kosthold
 • serotonin og vekttap
 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com