bariatric dietter uten kirurgi

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-12
Bariatric operasjonen er utført på overvektige pasienter for å redusere størrelsen på magen for å hjelpe slanking og vekttap. Dietten som forbrukes etter denne type kosthold er svært restriktiv og resulterer i en rask vekttap. Den gastrisk bypass kosthold kan inntas uten kirurgi, men det kan være vanskelig å gjennomføre uten reduksjon i magen størrelse

Du trenger:. .
Multivitaminer

Rules of Diet

Den bariatric kosthold etter operasjonen krever at pasienten til å få så mye næring som mulig fra den minste mengden mat. En dieter som ikke har gjennomgått operasjonen kan dra nytte av denne regelen også.

A bariatric diett må inneholde en tilstrekkelig mengde protein for riktig ernæring. Pasientene kan få protein fra flytende kilder som høy-protein shakes. Suppe er en annen måte for en dieter å få en stor mengde næring uten å forbruke mye mat eller kalorier.

Dietten som forbrukes etter bariatric operasjonen skal inneholde 60 gram protein om dagen og mindre enn 10 gram sukker i et måltid. Fett er begrenset i kosten plan også. I begynnelsen må diett for kirurgiske pasienter bli most, men dette er ikke nødvendig for de som vurderer diett uten kirurgi.

kalorier bør ikke gå under 1000 per dag for riktig vekttap. I de tidlige stadier, kan en gastric bypass operasjon pasienten ikke kunne konsumere så mange kalorier, men kroppen vil kreve minst dette mye å kunne gå ned i vekt. Når kalorier dip under dette nivået, svarer kroppen med å holde på fett butikker, noe som gjør det vanskeligere å miste den ekstra vekten.

Behavior Modification

En vanskelighet som er funnet med denne type diett i noen som ikke har hatt gastrisk bypass kirurgi er livsstil og adferd valg. En operasjon pasienten ikke er fysisk i stand til å konsumere store mengder mat, men en dieter som ikke har hatt operasjonen er i stand til å konsumere så mye som hun ønsker. For å lykkes på dette svært restriktiv diett, vil det være viktig å endre adferd og utøve en god del av kontroll.

lære så mye om ernæring som mulig vil hjelpe til med måltid planlegging når kalorier er begrenset. Finne den beste ernæringsmessige slag for så få kalorier som mulig vil kreve planlegging, forskning og engasjement.

Long-Term Suksess

Vedlikeholde vekttap er hvor mange dietter mislykkes. Timene som er lært på en bariatric diett kan videreføres i en mannsalder. Dietten vil lære deg hvordan å planlegge måltider, slik at den beste ernæring er konsumert for minst mulig mat og kalorier.

Monitoring vekt, slik at den ikke krype tilbake på er en viktig del av vektkontroll også. Bevissthet om vektøkning kan behandles med lett når det er en liten mengde, i stedet for å vente til vektøkning har fått ut av kontroll.


Previous:hva gjør Guarana gjøre? Next:hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?

Relaterte artikler


 • er søtsaker tillatt på lav carb dietter?
 • vekttap med ephedra
 • safe vekt-tap dietter
 • metabolske endringer på en svært lav karbohydrat diett
 • kardial diett mat
 • nitro tech & celle tech for nybegynnere
 • hva er gluten-fri mat?
 • South Beach diett for å senke kolesterolet
 • alkalisk detox kosthold
 • rettsmidler for å kontrollere kolesterolet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com