bivirkninger av creakic

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-27
Creakic er et kreatin-baserte supplement som selges til bruk av kroppsbyggere, idrettsutøvere og fitness entusiaster. Brukere har rapportert merkbar gevinst i størrelse og styrke, samt en rekke skadelige bivirkninger. Pasienter som lider av visse pre-eksisterende forhold er anbefalt mot å bruke noen kreatin produkt

Identification

Creakic er en sportsbil supplement produsert av Muscletech, en merkevare av Iovate Health Sciences Inc. Den inneholder tre typer av kreatin: kreatin-6, 8-Thioctic acid, ketoisocaproic syre kalsium, kreatin taurinate, og kreatin pyroglutamate. Kreatin er et naturlig produsert enzym som kroppen lagrer i muskel vev, og som brukes der for å gi energi til muskelceller under aktivitet.

Ifølge Muscletech nettsiden, ble Creakic designet for å unngå "reaktive oksygen arter," et problem med kreatin transport og opptak i musklene som begrenser hvor mye kreatin at musklene kan absorbere og utnytte.

Athletic Effekter

I følge Muscle and Fitness forfatter Jim Stoppani, fordi kreatin bistår i produksjon av mobilnettet energi i muskel vev under trening, har idrettsutøvere brukt kreatin som et supplement idrett siden 1993. Tar for mye kreatin gjør at musklene til å generere mer energi på en raskere måte, og dermed gir utøverne til å trene hardere og lengre perioder. Denne forbedrede trening kan føre til muskelvekst og øker i styrke. Brukere på nettstedet supplementcritic. com har rapportert økninger i styrke og skjelett muskel massen fra å bruke Creakic under trening.

effekter for andre medisiner

Fordi kreatin kan sette ekstra stress på nyrene, anbefaler den farmasøytiske informasjon nettsted drugs. com at pasienter som allerede tar visse nonsteroidal anti-inflammatoriske midler (NSAID) unngå å ta noe produkt med kreatin. Disse kan inkludere både over-the-counter NSAID's, som Alleve og ibuprofen, og reseptbelagte medisiner.

Anabole Effekter

Ifølge bodybuilding. com, vil kreatin i Creakic føre til vekst av muskelvev via to metoder. En, vil de tyngre trening laster og lengre treningsøkter aktiveres av Creakic bruk resultere i ekte øker i skjelettmuskel. To, kreatin øker muskel intra-cellulær volum ved å få musklene til å holde vann.

Psykologiske effekter

The BBC har rapportert studier hvor kreatinbruk forbedret hukommelse og evnen til å utføre kognitive oppgaver på IQ eksamen ved å gi mer energi for hjernen.

Fysiologiske Side Effects

Ifølge narkotika. com, kan kreatin i Creakic forårsake allergiske reaksjoner som spenner fra hevelse i ansiktet til vanskelig å puste, halsen nedleggelse og elveblest. Brukere på supplement vurdering nettsteder har også rapportert opplever diaré, muskel kramper, vanskelig urinering, større volum av urinering, hodepine, leder siv, magekramper og hudutslett.

Drugs. com anbefaler at de som lider av nyresykdommer unngå å ta noen supplement som inneholder kreatin. For å bekjempe mulige dehydrering fra å bruke kreatin-baserte produkter, narkotika. com anbefaler at brukere drikke mye vann når du bruker Creakic.

Drugs. com anbefaler at gravide kvinner og ammende mødre snakke med en lege før du bruker noen supplement som inneholder kreatin, som virkninger på fostre og barn er ikke kjent.


Previous:nothing Next:essensielle fettsyrer og alternative medisiner

Relaterte artikler


 • hva er gluten-fri mat?
 • daglige helse-tips
 • lavt kolesterol diett planer
 • hvordan å lage en lav-fett sjokolade dessert
 • hvordan de skal overleve halloween med diabetiske barn
 • high-fiber, lav-fett dietter
 • rettsmidler for å kontrollere kolesterolet
 • hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?
 • kosten kilder av urinsyre
 • ernæringsmessige verdien av kalv lever
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com