daglig leveren detox og support

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-27
Leveren hovedfunksjon i kroppen er å fjerne giftstoffer ved å filtrere dem ut av systemet. Leveren skiller også galle og forbrenner karbohydrater, proteiner og fett. Urte kosttilskudd og kosthold endringer bør være en del av daglig lever detox og støtte. Et godt kosthold og urte kosttilskudd gir varige effekter i tråd leveren fri for giftstoffer buildup slik at den kan fortsette å fungere skikkelig

Du trenger:. .
Multi vitaminer
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Urter for Liver Detox

Milk Thistle er den mest populære leveren detox og støtte herbal supplement. Milk Thistle hjelpemidler for å beskytte leveren mot kjemiske giftstoffer, særlig alkohol. Milk Thistle bør tas for å bedre leverfunksjonen, hindre leverskader og oppmuntre fornyelse av skadede leverceller.

Løvetann rot stimulerer leveren for effektiv toksiner og avfall fjernes. Det hjelper også øke galle produksjonen.

Gurkemeie er en ayurvedisk urt nyttig i rensing leveren naturlig. Gurkemeie øker produksjonen av galle, hjelpe leveren i metabolizing fett, karbohydrater og proteiner.

Cascara Sagrada bark hjelpemidler i lindrende forstoppelse og dermed frigjør leveren fra oppbygging av overflødig giftstoffer og avfall.

Yellow dock er en urt som renser leveren, hjelper leveren skille ut gallen mer effektivt. Gul dock bidrar også løse opp fett som er samlet i leveren.

Lycopodium er en viktig urt for å hjelpe detox leveren.

Skjr hjelper skylle den skadelige giftstoffer samles i leveren.

Fringe treet stimulerer galle produksjon og hindrer leveren utvidelse.

Horsetail, nellik, ingefær og kanel generelt forbedre leverfunksjonen.

Diet

I tillegg til å ta urte kosttilskudd for leveren din, vil noen endringer i kostholdet ditt forbedre daglige leveren avrusning og støtte .

drikke frisk sitrus juice med appelsiner, lime og sitroner med ingefær og hvitløk og en teskje olivenolje. Saften vil hjelpe flush giftstoffer fra leveren.

Eliminer bearbeidet mat, og omfatter økologisk mat, magert kjøtt og en rekke av frisk frukt og grønnsaker i kosten. Spesielt brokkoli, artisjokker, kål, reddiker og tang oppmuntre leveren detox og støtte.


Previous:nothing Next:isvann for vekttap

Relaterte artikler


 • high-fiber, lav-fett dietter
 • noni fordeler
 • kosten kilder av urinsyre
 • hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?
 • hvordan å destillere vann
 • kardial diett mat
 • vekttap etter 50 år
 • ernæring i hjortekjøtt
 • kosthold for fedme
 • gresskar frø olje fordeler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com