detox strategi kosthold

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-08-17
Regelmessig avrusning er viktig for helsen. En kort rask eller lengre detox mat-programmet gir kroppen en sjanse til å hvile på fordøyelsesorganer og fjerne giftstoffer som bygges opp i organer. Disse akkumulert giftstoffene kommer fra vår mat, vann, såper og kosmetikk-og selv luften mennesker puster

mat å spise

Focus maten plan rundt økologiske grønnsaker, frukt og helkorn. Grønnsaker og frukt kan spises rå, Juiced eller lett dampet. Spis bare en mat ved hvert måltid for å lette fordøyelsen og øke avgiftning effekten av maten. Gode valg er druer, epler og vannmelon. I sin bok "Staying Healthy Med Nutrition," Dr. Elson Haas foreslår miso og hvitløk inntas daglig for sin avgiftende effekt. Drikk minst åtte til ti glass renset vann hver dag.

Foods Unngå

Animal produkter av noe slag ikke bør spises i løpet av en detox. Unngå mat og drikke som inneholder koffein, sukker, konserveringsmidler og kjemikalier. All mat som forbrukes under en detox skal være økologisk. Ikke røyk sigaretter eller drikker alkohol mens han fullførte en detox program.

Vitamin Mineral Supplements

Dr. Haas foreslår unngå alle vitamin og mineraltilskudd i pille-eller kapselform mens følge en avgiftning program. Den piller og kapsler legge stress på fordøyelsessystemet og redusere effekten av programmet. Imidlertid kan "super mat" som spirulina, chlorella og blå-grønne alger og andre grønne klorofyll pulver legges til nybakte hentet juice. Få rikelig med antioksidanter, mens detoxing. Disse kan tas i te form. Det er flere gode antioksidant te på markedet. Ikke blidgjøre te med sukker eller kjemisk sukker erstatter. Stevia er en god søtningsmiddel.

Detox Urter

Det er mange urte detox formler tilgjengelig. Det er mer kostnadseffektivt å komme opp med din egen blanding. Dr. Haas anbefaler å kombinere like deler solhatt, hvitløk, goldenseal root, lakris rot, persille blad og gule dock root. Tilsett 1 /2 del cayennepepper. Bland godt. Bruk blandingen til å fylle 00-sized kapsler. Du kan finne disse på helsekostbutikker og på nettet. Dr. Haas anbefaler å ta to kapsler to eller tre ganger i løpet av dagen mellom måltidene.

Laksativer Klyster

Mens fullføre en detox program, bør du ha en eller to middels til store avføring hver dag. Det er nyttig å ta en teskje psyllium skall i et stort glass vann. Dette vil vanligvis gi nok bulk for å oppnå ønsket effekt.

Klyster er nyttige under detox. Noen utøvere vurdere Klyster avgjørende for en god detox program, mens andre føler at de er valgfrie. Bruk din egen dømmekraft basert på hva som fungerer for deg.

Varighet

Det er mulig å følge en avgiftning program for lenge, men det er uvanlig med mindre du er fastende. Stopp detox hvis du opplever sykdom eller smerte som ikke går bort i noen timer. For de mest fordel, holde et øye på tungen. Mens detoxing, vil tungen din mest sannsynlig utvikle en hvit eller grå belegg. Når detox er fullført, vil tungen ta på en lys rosa farge, og mat vil ha en mer komplett smak.


Previous:eggeplommen ernæring Next:define omega 6

Relaterte artikler


 • å spise sunt når du reiser for business
 • fordelene av svart kirsebær juice
 • grunner til usunt kosthold
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • inkontinens forårsaket av Metamucil
 • alkalisk detox kosthold
 • hjernen ernæring kosthold
 • bariatric dietter uten kirurgi
 • hCG diett informasjon
 • detox strategi kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com