eksem hos barn og kosthold

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-30
Eksem er en hud tilstand som påvirker en anslagsvis 1,5 millioner barn i USA, ifølge The National Association Eksem. Denne huden resulterer i tørre, flekkvis eller oser lesjoner på kroppen. Forandringene er faktisk påvirket av kløe. Kløe er brakt videre av en inflammatorisk immunrespons. Det er mange ting som kan utløse denne responsen, som miljø, stress og kosthold. Den mat som utløser en histamin reaksjon varierer for hver enkelt person. Noen barn vokser eksem som de blir eldre, mens andre fortsetter å lide med symptomer for hele livet.

Du trenger:
multi vitaminer
. B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Common Trigger Foods

Eksem er sterkt påvirket av matallergier. De vanligste utløse mat er egg, nøtter, melk, ost, soya-og kjøttprodukter. Det er også andre matvarer som kan utløse eksem, men de som er angitt er de vanligste. Noen barn kan også oppleve eksem hvis de har astma og allergi.

Andre matvarer som kan forårsake flare-ups er bearbeidet og sukkerholdig mat. Sukker har en negativ effekt på immunsystemet fordi det fremmer betennelser i kroppen. Barn med eksem bør begrense sitt sukkerinntak, i tillegg til å unngå utløse mat. Holde en matdagbok vil hjelpe deg å identifisere hva slags mat forårsaker barnet ditt til å bryte ut.

Fordelaktig Foods for Eksem

Akkurat som det er matvarer som kan føre til en negativ immunrespons, det også er matvarer som er gunstig for behandling av eksem. Disse matvarene har bestemt viktige næringsstoffer som styrker immunforsvaret og forbedre den generelle hudens helse. Gi barnet mat som er høy i bioflavanoids, som de bidrar til å redusere histamin reaksjon i kroppen. Bioflavanoids er fargen finnes i grønnsaker og frukt. Matvarer med mer farger har høyere konsentrasjoner av bioflavanoids. Fokus på fôring barna hele matvarer. Tar ekstra vitamin C tilskudd kan også bidra til å redusere betennelse.

High Mineral Diet

Barn med eksem bør spise en diett rik på mineraler, i tillegg til å ta en hel-food vitamin-og mineraltilskudd. Dr. Linda Page, forfatter av Sunn Healing sier, "en høy fiber, høyere mineral kosthold med mye vegetabilsk protein er en viktig faktor i å rydde og hindre eksem. " Mange barn som lider med eksem er ikke i stand til å drikke melk fordi det ofte er en utløser mat. Disse barna kan bli mangelfull på kalsium, så det er viktig å gi barnet kalsiumtilskudd eller alternative muligheter som mandel melk eller rå gulrot juice.

Super Foods

Ta med super mat som spirulina i barnets kosthold. Spirulina er en høy kvalitet vegetabilsk protein som kan tas i pille-eller pulverform. Det er en blå-grønn sjø alger som er en god kilde til protein. Denne sjøen grønnsaker inneholder også et høyt nivå av mineraler og vitaminer som også er gunstig for huden.

Velgjørende oljer og fett for å redusere betennelse

Spise et godt kosthold lastet med mineraler er svært viktig, men det er også viktig for barn med eksem å konsumere riktig type fett og oljer. Visse fett som finnes i stekt mat kan fremme flare-ups. Men, vil den rette typen fett og oljer dramatisk forbedre barns helse i tillegg til å forebygge eksem kviser. Unngå margarin eller noe hydrogenert. Hvis familien liker å spre smør på toast eller visse retter, velg ekte smør.

Cook maten med kokos, ekstra virgin olivenolje eller druekjerneolje oljer. Alle disse oljene inneholder omega-3 fettsyrer som forbedrer hudens helse og redusere betennelser. Kokosolje er også den beste oljen når det kommer til matlaging fordi den kjemiske strukturen av denne oljen ikke endres når de utsettes for varme.

I tillegg til matlaging med riktig type smør og olje, supplement barnets kosthold med andre potente oljer som inneholder omega-3 fettsyrer, i tillegg til vitamin E og D. Gi barnet ditt en ss . av tran, lakseolje eller annen type av renset fiskeolje. Flax olje er også svært gunstig, men fiskeoljer inneholder flere næringsstoffer som vitamin D for å øke immunforsvaret.


Previous:nothing Next:organiske vekttap

Relaterte artikler


 • raskeste måten å miste vekt
 • hvor mange karbohydrater for en diabetiker diett?
 • hvordan du velger den beste nøtter for fiber eller smaken og den generelle helsen fordeler
 • bariatric dietter uten kirurgi
 • ernæring i hjortekjøtt
 • hjernen ernæring kosthold
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • alkalisk detox kosthold
 • bivirkninger av creakic
 • vekttap for tenåringsjenter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com