er søtsaker tillatt på lav carb dietter?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-10
Lav-karbohydrat dietter begrense karbohydrat forbruk for å hindre topper av blod sukker, som igjen øker kroppens evne til å forbrenne fett som brensel. Er Low-carb dietter og til brukt på pasienter med diabetes og andre medisinske tilstander, selv om deres viktigste program er funnet i vekt-tap industrien

Du trenger:
multivitaminer

. Hva du kan og ikke kan spise

Low-carb dietter er, per definisjon, sukker-fri. Dette betyr noe som inneholder sukker i alle sine former-fruktose, laktose og sakkarose-er tabu eller svært begrenset. I mer strenge dietter, som Atkins og South Beach dietter, alt som inneholder sukker, som inkluderer frukt og meieriprodukter, bør elimineres i løpet av de første to ukene av dietten. Det er da kun tillatt i lite antall. Andre lav-carb dietter, som Sonoma og Sugar Busters dietter, er visse sukkerarter tillatt, spesielt de lavt på glykemisk indeks. Dette inkluderer bær og yoghurt.

Alternatives og Replacements

Mens vanlige søtsaker er ikke tillatt i lav-carb dietter, er det mange alternativer laget med sukker erstatter eller kunstig smakstilsetning som kan tilfredsstille en søt tann uten å gå av dietten . Selskaper som Atkins produsere en rekke kosttilskudd og kosttilskudd, inkludert korn-like barer, sjokolade og protein barer, og meieriprodukter rister. Hvis du søker i midtgangen som tilbyr produkter for diabetikere, finner du alt fra cookies og godteri å drikke blander karameller, og syltetøy. Disse produktene er fortsatt søte, men de er produsert med sukker erstatter som aspartam eller stevia. Andre sukker erstatter godkjent for bruk i USA omfatter sukralose, neotame, sakkarin og acesulfam. Stevia er det eneste søtningsstoffet av naturlig opprinnelse.

Sugar-free produkter er ikke ment å bli spist regelmessig fordi sikkerheten av kunstige søtstoffer er fortsatt under debatt. Imidlertid, kan disse produktene bevise et godt verktøy hvis du har en søt tann, og finner det vanskelig å gi opp tradisjonelle søtsaker når du følger en lav-carb diett.


Previous:grunner til usunt kosthold Next:hva er purin mat?

Relaterte artikler


 • mat kilder for kalium
 • å spise sunt når du reiser for business
 • er søtsaker tillatt på lav carb dietter?
 • South Beach diett for å senke kolesterolet
 • balsamicoeddik helsefordeler
 • Sommeren vekttap planer for tenåringer
 • kosten kilder av urinsyre
 • vitaminer til å kjøpe for sunn hud
 • high-fiber, lav-fett dietter
 • serotonin og vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com