forbrente kalorier datamaskinen surfing

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-10
Hvor mange kalorier kan du forbrenne mens datamaskinens surfing? Det avhenger av hvordan du velger å gjøre din surfing. Hvis du jobber ved datamaskinen hele dagen lang, er det definitivt til din fordel for å finne måter å øke kalorier du brenner mens på datamaskinen. Vurder dette. Den gjennomsnittlige Internett-surfer brenner bare 102 kalorier i timen. Dette tallet forutsetter at du jobber ved et skrivebord og veier 150 pounds. Du vil brenne noen flere kalorier hvis du veier mer enn 150 pounds. Du vil brenne færre kalorier hvis du arbeider fra en liggende posisjon på sofaen.

vektøkning fra Computer Surfing

Når du surfer på datamaskinen, er du i fare for økende vekt. En grunn er den lave antallet kalorier du brenner. Hvis du er på datamaskinen for det meste av dagen, brenne den totale kalori kommer til å være svært lav. Selvfølgelig kan du brenne noen flere når du kommer opp for å ta pauser, men samlet, har du en stillesittende livsstil.

Hva gjør folk egentlig legger på pounds, derimot, er kombinasjonen av brenner få kalorier og spise for mye. Det er alt for lett å sitte med en laptop på sofaen og spiser snacks. Det som skjer er at du ender opp med et overskudd av kalorier hver dag, noe som vil legge pounds raskt.

Avtagende kaloriinntaket når Computer Surfing

Hvis du datamaskinen surfe i flere timer om dagen, er det viktig at du senker kaloriinntaket ditt. Du kan gjøre dette ved å holde maten journal der du skriver ned alt du spiser. Også skrive ned kalori innholdet i disse matvarene, beregning av total hver dag.

Det er lurt å regne ut din totale kaloriforbruk, så ta den andre aktiviteter i betraktning også. Sørg for at kaloriinntaket ikke overstiger caloric utgifter. Fitday er et fint sted å overvåke disse tallene nøye.

Også, vil du sannsynligvis finne at det er best å sette en fast regel for deg selv som eliminerer all snacking mens du bruker datamaskinen.

Økende caloric Expendature Mens på Computer

Du kan brenne mer enn 102 kalorier i timen når datamaskinen surfing. Sørg for at du får opp hvert 10. minutt og flytte rundt noen. Pass på at du ikke er i bevegelse i retning av kjøleskapet eller snack maskin. Vurder å bruke disse mini pauser fra web surfing å gjøre et sett med sit-ups, push-ups eller hopping knekt.

sitter rett i ryggen forbrenner mer kalorier enn å ligge på sofaen. På samme måte, stå opp å bruke mer kalorier enn å sitte. Kanskje du kan gjøre en del av arbeidet ditt mens du står opp. Benkeplater kan gjøre gode improviserte datamaskinen pulter.

tredemølle Arbeidsbord

Hvis du bruker en så vesentlig del av dagen din datamaskin surfing at små endringer i livsstil er ikke sannsynlig å påvirke din vekt og fysisk form, bør du vurdere å kjøpe en tredemølle som har en datamaskin desk bygd inn i den. Hvis du gjør din surfing mens du går bare to miles per time, vil du brenne en ekstra 68 kalorier per time. Over dagen, legger dette opp, og du finner kanskje ut at du taper vekt mens maskinen surfing.

Avtagende Time Spent Computer Surfing

Hvis du oppdager at du er økende vekt fordi du tilbringer mye tid gjør rekreasjons datamaskinen surfing, kan det være lurt å kutte ned på tiden du bruker på datamaskinen. Neste gang du surfer et bestemt nettsted, spør deg selv om det har verdi foruten å drepe tid. Hvis underholdning er ikke høy for en bestemt datamaskin aktivitet, vil du enkelt kunne finne andre aktiviteter å gjøre for moro som brenner langt mer kalorier. Må ikke erstatte ser på TV, skjønt, fordi tv-titting kun forbrenner 68 kalorier i timen.

Aktiviteter som du kanskje vil legge til det daglige liv med yoga, dans, sykkel-riding, walking en hund, spille disk golf og andre kalori brennere. Du finner at når du tilbringer mindre tid datamaskinen surfing, vil du føle at du er mer engasjert med livet.

Når jobben er Computer Surfing

Du har kanskje en jobb som krever at du gjøre datamaskinen surfing mye av dagen. Hvis så, har du sannsynligvis finne deg selv sitte ned ved datamaskinen i minst åtte timer om dagen. Det er vanskelig å kutte ned på tiden maskinen surfe når det er din jobb. Hvis dette er tilfelle, må du se å spise kaloririke måltider med kolleger ved lunsjtid, og har en plan for trening etter jobb.

Stå opp og strekker seg nå og da, samt ta en rask tur rundt i bygningen kan få blod i bevegelse, og vil brenne noen kalorier i tillegg, så lenge automaten er ikke involverte. Du kan selv ønsker å sette en timer for å minne deg på å stå opp og gå rundt hver time eller så.

Det viktigste er balanse. Hvis du har en datamaskin surfing jobb, er det viktig å balansere tiden du bruker på datamaskinen med tid å gjøre mer aktiv ting, spesielt etter jobb.


Previous:Atkins kosthold fakta Next:omega 3 informasjon

Relaterte artikler


 • hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn
 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
 • ernæring og osteoporose
 • er søtsaker tillatt på lav carb dietter?
 • l 5 hydroxytryptophan bivirkninger
 • rettsmidler for å kontrollere kolesterolet
 • mat kilder for kalium
 • define omega 6
 • hjernen ernæring kosthold
 • fordelene av svart kirsebær juice
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com