fordelene av svart kirsebær juice

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-08-10
Black Cherry juice har vært anerkjent i århundrer som å ha mange helsemessige fordeler. Den søte smaken kombinert med næringsstoffer gjør drikke denne saften et fantastisk valg for kropp og sinn. Enten friske, tørkede, eller i juice form, kirsebær gir forbrukeren antioksidant makt til å bekjempe leddsmerter, leddgikt, og hindre visse typer kreft

Typer Moreller

Det finnes over tusen forskjellige varianter av kirsebær. Populære varianter inkluderer Maraskino, mascara, sort, Bing, Rainer, Vans, Lambert, Brooks, Utah, Lapins, og Montmorency. Alle kirsebær kan deles inn i to kategorier: sur og søt. Den mest populære varianten er det Bing kirsebær.

Ernæringsmessige fordeler av Black Moreller

Black kirsebær (og alle kirsebær) regnes lavt kalori. Det er 100 kalorier og 3 gram fiber i en kopp kirsebær. Moreller er også en stor kilde til kalium og vitamin C. antioksidant effekt av kirsebær kommer fra det høye antallet av flavonoider og anthocyaniner.

Antioksidanter

Alle moreller inneholder både isoqueritrin og queritrin. Queritrin er en kraftig antioksidant som bidrar til å fremme blodsirkulasjonen og felles helse. Kirsebær juice, inkludert sort kirsebær juice, har blitt brukt for å lindre smerten ved leddgikt og gikt. Det fungerer som en naturlig anti-inflammatorisk og lar kroppen helbrede seg selv.

Antocyaniner i Black Moreller

Den anthocyaniner gir pigment som gir den sorte kirsebær og alle andre varianter levende farger. Disse kjemikaliene arbeidet med antioksidanter som en anti-inflammatorisk og redusere mengden av urat i blodet. Denne reduksjonen i urat-nivå kan bidra til å lindre symptomene på gikt, en type leddgikt forårsaket av oppbygging av urates, eller urinsyre, i leddene. Anthocyaninene har også blitt studert som en måte å forebygge flere krefttyper, inkludert tykktarmskreft, samt redusere risikoen for slag og hjerteinfarkt.

Hvor befinner Black Cherry Juice

Black Cherry juice kan kjøpes på vitamin supplement utsalgssteder og helsekostbutikker rundt om i landet. Det er vanligvis kjøpes i flasker som konsentrat. Det har ikke vært konkluderende studier gjort om riktig dosering, men anbefalinger fra individuelle merker bør følges. Det samme helsemessige fordeler av svarte kirsebær juice kan også fås i sommermånedene ved å spise fersk-fra-den-hagen, fryste eller tørkede svarte moreller --- så vel som de fleste varianter av kirsebær --- året.


Previous:gresskar frø olje fordeler Next:alkalisk detox kosthold

Relaterte artikler


 • kosthold for fruktbarhet
 • hvilke matvarer forårsake kviser?
 • hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?
 • noni fordeler
 • bariatric dietter uten kirurgi
 • hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn
 • South Beach diett for å senke kolesterolet
 • omega 3 informasjon
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • kardial diett mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com