grunner til usunt kosthold

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-10
Mange dieters er desillusjonert. De kan ha trodd Dr. Atkins og klipp ut karbohydrater bare å sette pounds igjen senere. De kan ha gått på South Beach Diet, og kanskje det ikke demme opp for rebound av pounds heller. Slaget å spise sunn mat er noe mange sliter med å vinne. Det er fem viktigste årsakene til at mange folk fortsetter å spise usunt kosthold

Tid

I vår fast-food nasjon, mange ikke ønsker å ta deg tid til å forberede et måltid, koke mat på en sunn måte og rydde opp etterpå. Kanskje vi ikke anser at tiden vi tilbringer i treningsstudio for å brenne av ekstra fettet vi fortært kunne ha vært brukt på kjøkkenet riktig forbereder sunn mat. Arbeidsplaner og økonomisk press ofte gjør måltid planlegging og forberedelse en lav prioritet.

Effort

Finne sunne alternativer tar innsats. Går på butikken tar mer arbeid enn å kjøre gjennom fast-food vinduet. Velge og forberede sunne frukt og grønnsaker krever litt innsats, om å spise sunt var enkel, ville flere mennesker gjør det. Matlaging og oppvask etterpå er vanskeligere enn å kaste bort papirpose.

Kostnader

Mange har den misforståelse at næringsrik mat koster mer, men næringsinnhold må være tatt i. Hvis du tok pengene brukt på en pakke med billig, bearbeidet mat, slik som pølser, og brukte den på råvarer, har du kanskje flere uker eller en måneds behov livsnødvendige ernæring. Også er faktor i de høye kostnadene for helsetjenester til de mange forhold knyttet til dårlig ernæring, og det er sannsynlig at "dollaren menyen" mentalitet gjør ikke ernæringsmessig eller økonomisk forstand.

Smak

Matvarer som inneholder synes høy fruktose mais sirup og trans fett å smake bedre. Tidligere president George H. W. Bush klaget om smaken av brokkoli. Når du er tørst, kan en brus smaker bedre enn vann til noen. Men det er sunnere, med lavt fettinnhold alternativer. Legg sitron eller annen frukt å vann for å forbedre smak uten sukker og tilsetningsstoffer. Legg smak på brødskiven med sennep i stedet for majones eller salat dressing.

Confusion

Noen ganger matvarer selges som sunne valg er ikke så sunt, og andre matvarer tenkt å være usunt er ikke så ille. Liver skal være bra for deg fordi det smaker dårlig og mor gjorde du spiser det, men likevel kan det være høy i kolesterol og fett. Pizza er ofte tenkt på som en junk food, men noen av ingrediensene er friske. Det er en generell forvirring om healthfulness av mange matvarer. Prøv forske alternativene, i stedet for bare å ta en pose chips og en burger, og håper på det beste.

Konklusjoner

Vaner kan være vanskelig å bryte. Gjør butikk frukt og grønnsaker på delen "fast-food restaurant" og kjøpe færre enn 10 elementer. Få i, komme ut og få frisk.


Previous:raskt vekttap hemmeligheter Next:er søtsaker tillatt på lav carb dietter?

Relaterte artikler


 • å spise sunt når du reiser for business
 • hvor mye koffein er i pulverkaffe?
 • lavt kolesterol diett planer
 • mat for å miste vekt
 • salba fordeler
 • hva slags mat inneholder krom picolinate?
 • hvordan å balansere matvaregrupper
 • mat kilder til co q enzym 10
 • South Beach diett for å senke kolesterolet
 • ernæring og osteoporose
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com