hCG diett terapi

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-20
Folk vil gjøre alt for å slippe disse uønskede pounds, spesielt hvis de ikke trenger å se hva de spiser eller trening for det. Det er gjennom dette tankesettet som folk går til ekstremer som injeksjon av et hormon som produseres i svangerskapet kjent som HCG

HCG Basics

Human chorionic gonadotropin (HCG) er et hormon som oftest funnet i store mengder hos gravide kvinner, men den er produsert i begge kjønn. Selv om det ikke er godkjent av Food and Drug Administration for dette formålet, noen mennesker tror det kan brukes som et vekttap verktøy. Det har vært godkjent for bruk i behandling av noen mannlige reproduktive problemer og i å stimulere eggløsning hos kvinner. Når en kvinne blir gravid kroppen hennes begynner å produsere store mengder av hormonet, som kan brukes som en markør for å måle hvor en tidlig graviditet går framover. En kvinne vil fortsette å produsere HCG i større mengder gjennom hele svangerskapet.

HCG brukes til å forbrenne fett i gravide kvinner for bruk av baby og styrker livmor veggen. Det er også produsert av noen svulster og kan brukes som en svulst markør også. HCG bidrar til å stimulere østrogenproduksjonen hos kvinner og testosteron produksjon hos menn, og har blitt brukt som et hjelpemiddel fruktbarhet også.

HCG Diet

Den HCG kosthold kjepphest begynte i 1950 da Dr. A. Simeons brukt injeksjoner av hormoner sammen med en ultra-lav-kalori diett av 500 kalorier per dag for å rette vekttap hos pasienter i India. Det har vært en teori om at siden HCG hjelper metabolize fett hos kvinner for graviditet, kan det gjøre det samme for alle, mann eller kvinne. Det er fortsatt vekttap sentre som foreskriver at HCG kosthold injeksjoner, men det har ikke blitt godkjent av FDA. Faktisk har det blitt bevist av FDA og American Medical Association til å være ineffektive i vekttap.

Både AMA og FDA skylde på vekt-tap effekt av HCG dietten ikke på hormonet injeksjoner, men på lav-kalori diett. Kroppen vil naturlig forbrenne mer fett dersom kaloriinntak er langt under normen sin. HCG kan ikke kjøpes over disk og må være foreskrevet av lege. Kontakt lege før du starter noen vekttap diett, spesielt en som kan øke produksjonen av mannlige og kvinnelige hormoner.


Previous:nothing Next:vekttap etter 50 år

Relaterte artikler


 • avokadoolje helsefordeler
 • safe vekt-tap dietter
 • kosthold for fedme
 • alt du trenger å vite om 7-dagers diett
 • alkalisk detox kosthold
 • den beste maten for menns helse
 • hva er purin mat?
 • hCG diett informasjon
 • Sommeren vekttap planer for tenåringer
 • raskt vekttap hemmeligheter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com