helsemessige egenskaper av kanel

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-24
Kanel er et krydder som utvinnes fra barken av kanel trær. Det er ofte funnet bakken i søt mat. Kanel er funnet som en essensiell olje, og som en kapsel, så vel.

De helsemessige fordeler av kanel er kontroversielle. Mens enkelte studier har konkludert med at denne felles krydder kan ha effektive helbredende egenskaper, til andre kilder motvirke at mer forskning må gjennomføres

Du trenger:. .
Multi vitaminer
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Cinnamon å Boost Brain Function

I 2004, Dr. P. Zoladz av Wheeling Jesuit University gjennomførte en studie på effekten av naturlige lukter på kognitiv funksjon. Dr. Zoladz og hans team konkluderte med at å tygge tyggegummi kanel-eller lukte kanel-bidratt til å forbedre studie deltakers kognitiv funksjon. Intervjuobjektene var utsatt for andre aromaer, men kanel langt hadde de mest lovende effektene når det gjaldt hjernens funksjon.

Dette fører forskere til å tro at kanel kan være nyttig for de med hukommelsestap eller eksamensteknikker angst.

Fordelene av Calcium og Fiber

Nettstedet whfoods. com rapporterer at kanel er en utmerket kilde til kostfiber, jern og kalsium.

Fiber og kalsium både hjelpe kroppen ved å fjerne galle, noe som kan bygge opp i kroppen og skader cellene kolon. Dette reduserer risikoen for tykktarmskreft og kan bidra til å redusere kolesterolnivået og forebygge hjertesykdommer.

The fiber nivåene i kanel kan også bidra til å gi lindring fra irritabel tarm syndrom og forstoppelse.

Cinnamon som en antioksidant

En 2005 studere ved Botanisk institutt og Zoologisk institutt ved The University of Hong Kong testet den antioksidantegenskaper av 26 krydder, deriblant kanel. Kanel ble funnet å ha høyest antioksidant kapasitet i Lauraceae gruppen, en familie av planter som inneholder Cassia, laurbær, avocado og sassafras.

Som behandling for Diabetes

I 2006 rapporterte Dr. Richard Anderson at små mengder av kanel, tas daglig, kan redusere risikoen for å utvikle diabetes med opptil 30 prosent.

Dr. Anderson og hans kolleger fant også at kanel virker i kroppen på en måte som ligner på insulin, øker visse proteiner i kroppen som styrer insulin responsen, glukose transport og betennelser. Dette kan føre til ytterligere undersøkelser om hvordan kanel kan hjelpe diabetikere stabilisere insulin nivåer i kroppen sin.

Selv om disse funnene er lovende, de Mayo Clinic tillater ikke bruk av kanel for å behandle diabetes, som det hevder at videre studier må gjennomføres for å bekrefte at kanel's helsemessige fordeler.

Andre studier og betingelser

Mens noen kilder rapporterer at kanel kan bidra til lavere Kolesterol, gjør Mayo Clinic ikke støtter denne behandlingen, som det står det ikke er nok definitive bevis på dette.

Videre studier av Dr. Anderson og hans team av kolleger har foreslått at kanel er anti-inflammatorisk egenskaper kan være nyttig som en behandling for leddgikt og enkelte former for hjertesykdom, så vel som for Alzheimers.

Andre studier er underveis for å teste kanel evner å behandle polycystisk ovariesyndrom på kvinner, pre-diabetes metabolsk syndrom og fedme.

Men de fleste av disse studiene er fortsatt i testing stadier, og det er viktig å ikke selvmedisinering med kanel. Snakk med legen din før du begynner å ta en urte supplement eller legge betydelige mengder kanel til din daglige diett.


Previous:nothing Next:fakta om å miste vekt

Relaterte artikler


 • hvor mye koffein er i pulverkaffe?
 • balsamicoeddik helsefordeler
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
 • rettsmidler for å kontrollere kolesterolet
 • hvordan å bruke hCG ved injeksjon for å gå ned i vekt
 • detox strategi kosthold
 • lav kalium effekter
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • avokadoolje helsefordeler
 • hvor mange karbohydrater for en diabetiker diett?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com