hva slags mat inneholder Policosanol?

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-08-30
Gitt våre sofagris livsstil og travelt, fast food fylt liv, er det ikke rart at høyt kolesterol og hjerte-og karsykdommer er på vei oppover. Men nå som du har bestemt seg for å få sunne, hvor du starte? En av de vanskeligste tingene om å gjøre det rette, helsemessig, er å finne ut hva som er riktig er. Ved Policosanol, er produsentene hevdet mirakuløse resultater i å senke kolesterolnivået-men bevisene beviser noe annet

Du trenger:
multi vitaminer
. B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Hva er Policosanol?

Policosanol er en voksaktig ekstrakt av fettalkoholer funnet i yams, sukkerrør, bivoks og hvete.

Cuba produserer store mengder Policosanol og gjør omfattende studier på det, som øya har rikelig sukkerrør gårder og mange farmasøytiske laboratorier. Den cubanske regjeringen markeder aggressivt Policosanol som en LDL ("dårlig" kolesterol) å redusere supplement.

LDL står for low-density lipoprotein. Jobben sin i kroppen er å transportere triglyserider og kolesterol fra leveren din til alle dine perifere vev. LDL gjør dette ved å hjelpe fett og kolesterol gå gjennom blodet, noe som er vannbasert. Ditt nivå av LDL er målt av legen din fordi høye nivåer av LDL i blodet kan vise til potensielle problemer som kan utvikle seg, som hjerte-karsykdommer.

Den cubanske regjeringen hevder at Policosanol tilskudd vil bidra til lavere LDL kolesterol nivåer med 10 til 30 prosent. Mange mennesker på Cuba mener at Policosanol er en kur-all, mye på samme måte amerikanere ser vitamin C, og ta kapsler som en del av sine daglige vitamin diett.

Sugar Cane

De fleste Policosanol er hentet fra sukkerrør, som er innfødt til Asia, men de fleste av verdens sukkerrør dyrkes i Brasil, fulgt av India. I disse landene, er sukkerrør dyrkes for å produsere sukker og andre produkter som sukker stokk sirup. Sukkerrør er preget av tykk, fibrøs, leddet stilker som vokser alt fra seks til 19 meter høye.

Jamsrøtter

jamsrøtter (må ikke forveksles med søtpoteter, som er en annen art) har en grov, hard -til-peel huden og en mykere inne som kan være hvit, gul, rosa eller lilla. De er en mat stift i Vest-Afrika og New Guinea. Yams har en lavere glykemisk indeks enn poteter. Policosanol kan hentes ut fra yams, men i lavere nivåer enn fra sukkerrør.

Wheat

Ifølge forskning gjort ved Oklahoma State University i juli 2005, kan ulike varianter av hvete dyrket under de samme forholdene har svært forskjellig nivå og typer av Policosanol. Hvetekli har mer Policosanol at hvete bakterie, eller hvetemel. Alt i alt, skjønt, er hvete ikke like god kilde til Policosanol som sukkerrør eller yams. På grunn av handelsspørsmål mellom Cuba og USA, er mest Policosanol kosttilskudd som selges i USA laget av hvete og bivoks

Beeswax

Selv ikke brukt som mat for mennesker, bivoks -. Naturlig voks som honning bier gjør i sin elveblest-er en naturlig kilde til Policosanol, men dens effektivitet i senke LDL nivået er enda mindre enn Policosanol stammer fra hvete.


Previous:nothing Next:typer kildevann

Relaterte artikler


 • hvordan å bruke hCG ved injeksjon for å gå ned i vekt
 • raskeste måten å miste vekt
 • hvor mange karbohydrater for en diabetiker diett?
 • bivirkninger av creakic
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • fordelene av svart kirsebær juice
 • metabolismen som øker kosttilskudd
 • kosten kilder av urinsyre
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • hvordan å lage en lav-fett sjokolade dessert
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com