hva slags mat inneholder krom picolinate?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-10
Krom er et spor mineral som kroppen må ha for å opprettholde normalt blodsukker nivåer. Chromium picolinate er et populært supplement tatt for å behandle flere tilstander og til hjelp i sportslige prestasjoner. Det er vanskelig å få nok krom i kostholdet i naturlig form, fordi moderate nivåer av krom er bare funnet i ubehandlet mat. Det er imidlertid noen matvarer som inneholder en naturlig form for krom

Fordeler

Krom har blitt funnet nyttig i behandling av diabetes, Turner's. syndrom, økende gode kolesterolet, og senke dårlige kolesterolet. Chromium picolinate har også vist at det har en reell evne til å endre kroppens sammensetning ved å hjelpe med tap av fett og bygging av muskler. Dette er forbløffende nyheter for slankere.

Chromium picolinate kan også være nyttig for behandling av hypoglykemi, insulin resistens syndrom, også kalt syndrom X, og depresjon. Det hjelper også øke sportslige prestasjoner.

Foods

Det er flere matvarer som inneholder krom. Maten som har den mest krom i den er ølgjær, som er lett tilgjengelig i produkter som Marmite og Vegemite.

Chromium er også funnet i korn og korn. Velg korn og korn som er så raffinert som mulig. Den raffineringsprosessen fjerner det meste av krom fra disse matvarene.

Grønnsaker, inkludert poteter, løk, Romaine salat og tomater er også kilder til krom. Lever og østers også inneholder krom.

Deficiency

Det er mange amerikanere som er krom mangelfulle. Dette skyldes i stor grad det faktum at den amerikanske kostholdet er for det meste består av altfor bearbeidet mat. Behandling fjerner det meste av de naturlig forekommende krom verdier fra mat. Dette gjør at matvarer som normalt vil være gode kilder til krom strippet nakne i deres vesentlige fordeler. På grunn av dette, kan krom tilskudd faktisk være den beste måten å legge krom i kostholdet.

Chromium-mangel kan bli utstilt ved insulinresistens, hyperinsulinemi, forhøyet blodsukker, hjertesykdommer og diabetes.

Supplements

Det er mange krom picolinate supplerer tilgjengelig på markedet. De kan finnes i helsekostbutikker, ernæring butikker, og mange supermarkeder.

Den mest anbefalte doseringen for krom picolinate kosttilskudd er 200 mcg om dagen. Men dosene varierer fra 50 mcg til 300 mcg per dag. Det er best før du begynner et regiment som inneholder krom picolinate å oppsøke lege for det spesifikke dose fordi krom kan ha noen bivirkninger og legemiddelinteraksjoner.

Bivirkninger og interaksjoner

I følge Dr. Gaby, medforfatter av " The Natural Pharmacy, "når krom picolinate tas med antioksidanter eller hydrogen peroxide, kan det endre form inne i kroppen og forårsake alvorlige skader fra frie radikaler. Dette betyr at risikoen for kreft går opp dramatisk.

Diabetes medikamenter kan også bli påvirket av krom picolinate tilskudd. Dette er fordi krom forsterker effekten disse medisinene har på kroppen. Når dette skjer, er det mulig at blodsukkeret vil synke til lav og forårsake hypoglykemi. Det er av største betydning å være under tilsyn av lege dersom du tar krom picolinate og diabetes medisiner.

Bivirkninger kan være lever-og nyreskader og mulige hjerterytmeforstyrrelser.


Previous:ernæring og osteoporose Next:hva er raffinert sukker?

Relaterte artikler


 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
 • hCG diett informasjon
 • lav kalium effekter
 • hva er raffinert sukker?
 • hvordan å balansere matvaregrupper
 • bariatric dietter uten kirurgi
 • hvordan du skal begynne en Atkins diett
 • hva er gluten-fri mat?
 • kosten kilder av urinsyre
 • kardial diett mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com