hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-12
En sikker for å satse på når gang på en vekt-tap programmet er to til fire pounds i to uker (en til to pounds per uke). Mens raskt vekttap regimer do gi resultater, er de ofte kortvarig. Den sunneste måten å gå ned i vekt er å gjøre det med et regime som er realistisk, ikke bare for to uker, men for en levetid. Å kjenne sitt basal metabolic rate (BMR) og kaloriverdi av mat og aktiviteter er avgjørende for suksess

Fakta

Å miste vekt er vanskelig, og det tar tid. Vårt samfunn er betinget for raske resultater og øyeblikkelig tilfredsstillelse, men dette slett ikke er en realistisk tilnærming til vekttap. Det er imidlertid mulig å miste en merkbar mengde vekt på to uker og en sunn for å satse på er to til fire pounds. Ifølge Dr. Edward Laskowski, en Mayo Clinic fysikalsk medisin og rehabilitering spesialist, en sikker rekke av "en til to pounds en uke er den typiske anbefalingen. "

Hensyn

Mens miste vekt er mer enn et tall spill , hjelper det å vite antallet involverte i å miste vekt. Et godt sted å begynne er å kjenne sitt basal metabolic rate. Mange nettsteder, inkludert Mayo Clinic, gir et diagram til å avgjøre dette. Dette nummeret er mengden kalorier man brenner på en bestemt vekt. Det neste nummeret å vite er 3500, som er antall kalorier i ett pund. Å miste to pounds av vekt i en uke, må man enten kutte 1000 kalorier per dag, eller brenne 1000 kalorier ekstra i forhold til ens BMR. Kjenne kalori-innholdet i matvarer er også nyttig. I hovedsak må man forbrenne flere kalorier per dag enn en forbruker å se vekttap.

Fordeler

Fordelene med å miste en jevn ett femtinitti pounds av vekt en uke har en høyere sannsynlighet for å lykkes. Langsom og jevn vekttap gir også kroppen og sinnet tid til å tilpasse seg nye vaner, noe som kan vedtas over livsløpet.

Misforståelse

Mange raske vekt-tap dietter, triks, piller og formler lover ekstremt vekttap innen få uker. Selv om dette høres bra ut, kan det ikke være best lang sikt. Det er mulig å tape mer, men dette er ikke alltid bedre. Laskowski sier, "Dersom du mister mye vekt raskt, det er nok ikke fett du mister. Det er mer sannsynlig å være vann vekt eller magert vev siden det er vanskelig å forbrenne fett at mange kalorier i løpet av kort tid. "For de fleste, kommer suksessen fra jevnt vekttap ikke rask vekttap.

Advarsler

Quick-vekttap vil bringe midlertidig lykke, men mer enn sannsynlig, hvis mer enn to pounds er tapt i en uke, kunne vekten komme tilbake. statistikk viser at det vanskeligste aspektet ved vekttap er å opprettholde vekt når pounds kommer av . Dette gjelder spesielt for raske vekttap teknikker.


Previous:bariatric dietter uten kirurgi Next:leveren rens diett plan

Relaterte artikler


 • Atkins kosthold fakta
 • kjendis kosthold tips og hemmeligheter
 • hva er gluten-fri mat?
 • gresskar frø olje fordeler
 • inkontinens forårsaket av Metamucil
 • vekttap over 40
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • grunner til usunt kosthold
 • 2200 calorie diabetiker diett
 • fordelene av svart kirsebær juice
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com