hvordan å bruke hCG ved injeksjon for å gå ned i vekt

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-21
HCG (humant chorion gonadotropin) er et hormon som finnes i gravide kvinner. Hormonet blir oftest brukt til å fremme fruktbarhet hos kvinner og menn. Det er også brukt til å hjelpe folk av begge kjønn på svært lav-kalori diett miste lagret fett i stedet for mager muskelvev

Du trenger:. .
Vial av hCG MobiltelefoniInsulin nåler.
Alkohol vattpinner.
Sharps container.
Bad skala.
Mat eller porto skala.
hCG diett guide.


en.
Planlegg en sjekk opp med legen din, som du vil før du starter en ny diett plan. Du må kanskje lab tester for å sørge for at lever og nyrer er sunt for behandling den økte avfall som kroppen din spyler ut når du bruker opp lagret fett vev. Avhengig av hvor mye vekt du ønsker å miste, bestemme om du ønsker å gjøre en 23-dagers-protokollen til å tape rundt £ 15 eller en 40-dagers-protokollen til å tape rundt £ 35. Hvis du ønsker å gå ned mer i vekt enn det, kan ytterligere 40-dagers kurs gjøres med en 6-ukers pause i mellom
2
Days 1 og 2:. . Injiser daglig dose av hCG forbudt av lege. Disse to dagene er din "feit loading" dager og er viktig for å forberede deg for resten av dietten. Spis så mye fet mat som du kan, blant annet matvarer som vanligvis er tabubelagt å Kosten som bacon, ost og nøtter.
Tre.
Dag 3 til slutten av den valgte daglige injeksjon syklus: Injiser hCG daglig og følger svært lavt kaloriinntak så strengt som mulig. Sammen med diett, drikk så mye vann, urtete, eller koffeinfri te eller kaffe som mulig, rundt 2 liter om dagen. Koffein er tillatt, men regnes ikke som vanninntaket som det er et vanndrivende. Lett til moderat trening er oppmuntret, for eksempel en rask 15 minutters gange. Har ikke noen øvelse som gir deg følelsen drenert, er det ikke nødvendig å overdrive. Ingen ansiktet eller kroppen lotions kan brukes i løpet av denne tiden, som fettet absorberes gjennom huden og forstyrre funksjonen av protokollen.
Vei deg hver dag og registrere fremgang. Hvis det går mer enn 2 dager uten avføring, drikke en urte fordøyelsen hjelpemiddel. Mangel på avføring vil avta din fremgang. Vekttap vil svinge fra dag til dag, men bør gjennomsnittlig minst en halv kilo om dagen. Hvis du ikke ned i vekt for 3 dager på rad, kan du gjøre det som kalles en "eple dag" å spyle overflødig væske fra cellene. I stedet for den normale kosthold, spise 6 epler hele dagen.
Fire.
Når injeksjon syklusen er over, fortsetter på svært lav kalori diett for 3 dager slik at hCG å tømme ut av systemet. Vekten du ta opp på siste injeksjon dagen er din nye vekt som du vil opprettholde.
fem.
For de neste tre ukene, vil du spise relativt store porsjoner sunt, men likevel unngå stivelse og høyt sukkerinnhold matvarer. Dette low-carb dietten tillater kroppen å venne seg til å spise igjen, og din nye størrelse. Fortsett å veie deg daglig for å kontrollere at du ikke får eller mister mer enn £ 2 fra siste injeksjon vekten.
6.
Etter tre low-carb uker er ferdig, du kan spise noe mat, i moderering. Overvåk vekt på svingninger. Vente enda 3 uker opprettholde din nye vekt før du starter en annen serie av hCG injeksjoner til å miste mer vekt. Dette vil etablere kroppens nye set-punkt, og hindrer deg fra å utvikle en immunitet mot behandlingen.

Tips og advarsler


 • Det er mange oppskrifter tilgjengelig på internett for hCG diett som vil hjelpe deg med din spising plan.
 • Bruke hCG for å hjelpe i vekttap er en off-label bruk av medisiner og har ikke blitt godkjent av FDA.
 • Kontakt lege umiddelbart dersom du opplever ekstrem smerte eller kvalme.


 • Previous:nothing Next:instruksjoner for et balansert kosthold

  Relaterte artikler


 • salba fordeler
 • hva er raffinert sukker?
 • hCG diett informasjon
 • bariatric dietter uten kirurgi
 • hCG diett terapi
 • mat kilder til co q enzym 10
 • vitaminer til å kjøpe for sunn hud
 • hva slags mat inneholder krom picolinate?
 • 2200 calorie diabetiker diett
 • å spise sunt når du reiser for business
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com