hvordan å gå ned i vekt uten dumhet

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-22
I et samfunn som lengter etter å se ut som Skeletor til enhver pris, det er en måte å gå ned i vekt uten å være dum. Det innebærer ikke slankepiller, kjepphest dietter, ekle påfunn, sult, oppkast, eller avføringsmidler. Gå ned i vekt, føler stor, øker, energi og lang levetid, og holde den av for livet
en.
Den gjennomsnittlige personen i USA forbruker ca 10 gram fiber om dagen. Den anbefalte snittet på 25-35 gram. Fiber er nøkkelen i vekttap. Det fører til at maten du spiser til å være "bestått langs" raskere, reduserer opptaket av giftstoffer, og absorberer vann som gjør at du føler fyldigere og fornøyd lenger. Sikt på de 35 gram rekkevidde til å få maksimal effekt.
To.
Vann, vann, vann. Vann holder deg hydratiserte, spyler ut biprodukter av fett sammenbrudd og giftstoffer, og øker din energi. Også mange ganger tørsten utløser sult som deretter i retur får deg til å spise. Drikker minst 64oz en dag vil bidra til å holde deg på riktig spor, men husk. . . jo mer du veier jo høyere dette tallet går. Hvis du er over 200 kg, bør du drikke mer som 100 gram.
Tre.
Control del størrelse, spesielt på kjøtt. Den gjennomsnittlige del av et stykke kjøtt er på størrelse med en kassett. Scary huh? Hvor stor var din biff i går kveld? Vi lever i en super størrelse generasjon. Les etiketter på servering størrelse og hold deg til en!
Fire.
Go Hel . . . pasta, brød, ris, etc! Hele korn er veien å gå. De bidrar i fordøyelsen, øker energi og metabolisme, og er hjertet sunt. Plus . . . de legger fiber . . . noe som gir deg godt på vei med trinn én!
fem.
grønnsaker . . . spise ditt hjerte på ikke-stivelsesholdige grønnsaker. Jeg dropper smør, ost, fett, og krem på dem. Prøv dampende, lite fett sauser, selv imitasjon smør sprinkles, eller sitronsaft. Min favoritt . . . dampet brokkoli med sitronsaft.
6.
Frukt . . . liker dem, men begrense høyt sukker frukt. Nå, med dette mener jeg ikke å spise dem en gang i uken. Du trenger frukt, de er fulle av vitaminer og næringsstoffer. . . Jeg bare rett og slett mener ikke sitte ned og spise en hel vannmelon fordi det er "frukt". Selv om de er lite fett . . . kalorier legge opp når du spiser mer enn en sunn porsjon. Frukt også legge fiber også. Velg de lite sukker som bær, eller de høye i fiber som epler.
7.
Vær oppmerksom på hva du drikker. Jeg drikker ikke noe med kalorier enn fett gratis melk (en kopp om dagen). De fleste drikker er tomme kalorier som ikke gir noen substans eller næringsstoffer. Nyt en kaffe med lavt kalori søtningsmiddel og fett gratis melk (du vil også spare litt deig ved å hoppe over massive Latta ©). Juice er mye sunnere når det fortsatt er i frukt og ikke lastet med tilsatt sukker . . . ikke bli lurt.
8.
Se alle de ekstra . . . spise en salat er ikke til å hjelpe deg å miste vekt hvis du dekker den i en elv av ranch dressing. Se ting som mayo, barbecue saus, og salat dressing. Velg lite fett, lavt kaloriinnhold versjoner eller finne noe nytt. Jeg elsker Kraft Low Fat asiatiske Ristet Sesame Salad Dressing. Jeg selv bruker den til å smaken grillet kylling eller for stekende friske grønne bønner!
9.
Ta en dag i uken og har noe du elsker . . . men gjør det med måte. Ikke la deg selv til å tenke fordi du spiste dette eller hint, at du mislyktes og falt av bandet vognen. Hvis du frata deg av alt du liker, vil du mislykkes. Du må lære å elske ting med måte. Hvis du elsker Oreos . . . har noen en gang i uken. Men ikke hele posen!

Tips og advarsler


 • Dette er teknikker som jeg implementert inn i mitt eget liv. Jeg vet fungerer disse tingene fordi jeg har prøvd dem og viste dem. Det er ikke en enkel prosess til tider og ikke rask løsning, men det er en livslang prosess som vil bo hos deg. Å miste vekt gjør deg ikke bra hvis du gjør det på en måte som er usunn. Ingen kroppen ser i en kiste på en jente som nettopp døde av en diett indusert hjertesykdom eller anoreksi og sier . . "Wow, må hun være som en hva? . . . Størrelse 2! "Du vil aldri høre det! Jeg gjorde dette og mistet 80 pounds i løpet av et år. Jeg har kEPT den av i 3 år nå!


 • Previous:nothing Next:hvordan finne den beste dietten plan

  Relaterte artikler


 • kolon renset og vekttap
 • 2200 calorie diabetiker diett
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • noni fordeler
 • gresskar frø olje fordeler
 • hCG diett terapi
 • hvordan du skal begynne en Atkins diett
 • l 5 hydroxytryptophan bivirkninger
 • balsamicoeddik helsefordeler
 • vekttap etter 50 år
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com