hvordan du effektivt ned i vekt uten å prøve veldig hardt

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-08-23
Å miste vekt er en utfordring for oss alle og det er noe som alltid er på sinnet vårt. Trenger vi å gå ned i vekt? Hvor mye vekt trenger vi å tape? Hva er den beste måten å miste vekt? En ting å huske på hva vi bestemmer deg for å velge en diett plan som du kan holde fast ved og er sunt på samme tid. Mange innfall dietter kan fungere på kort hale, men til slutt vil du bare få vekten tilbake og samtidig kan sette din helse i fare. I denne artikkelen vil jeg gjerne gi deg noen tips for å oppnå en vellykket sunn vekttap som du kan vedlikeholde.

Du trenger:
multi vitaminer
. B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).


en.
Først sette realistiske mål for deg selv. Ikke start kosthold med å si du vil miste 50 pounds. Start med mindre mer oppnåelige mål. Fem til 10 pounds er et godt sted å begynne er det et mål som er fornuftig og oppnåelig.
To.
Det andre, må du opprette en diett plan for deg selv som er sunt og at du vil kunne stikke to. Make sikker på at kosten inneholder mat som du liker forberedt på en sunn måte. Gjør forskningen finner oppskrifter som inneholder de matvarene du liker forberedt på en sunn måte.
Tre.
Tredje, vil du holde deg til å spise sunt fett som de som er utledet fra å spise nøtter, ulike frø og olivenolje. Du ønsker også å sørge for at kostholdet inneholder hele korn produkter, og at du spiser mye grønnsaker og salater.
Fire.
Fjerde, er det viktig at kosten inneholder sunt lite fett og lav kalori proteiner. Kylling, kalkun og fisk er gode kilder til protein med en lavere fett teller. Begrens mengden av rødt kjøtt og bearbeidet kjøtt som du spiser.
Fem.
Fifth, spise mindre måltider og spise oftere. Dette vil øke hastigheten på stoffskiftet hjelpe til i din evne til å forbrenne kalorier.
6.
Sjette, ønsker du å planlegge slik at du har riktig mat tilgjengelig for deg for måltider og snacks. Du aldri vil gå innkjøp av mat når du er sulten.
7.
Syvende, er trening slanking alene ikke nok til å kaste de pounds. Trene betyr ikke at du må drepe deg selv. Finn noe du liker å gjøre og gjøre det. Hemmeligheten er å gjøre det regelmessig. Noe så enkelt som å gå kan bli kvitt de ekstra pounds. Hold kroppen i bevegelse. Ta trappen istedenfor heisen. Når du går til kjøpesenteret parken litt lenger unna. Walk når du kan. Finn deg en walking kompis.
8.
Slutt, hvis du finner det vanskelig å kosthold alene bli involvert med en støttegruppe. Det er mange av dem tilgjengelig for gratis eller til svært lite utgifter. Foruten Shedding de ekstra pounds kan du gjøre noen nye venner.


Previous:nothing Next:hvor å miste 27 pounds i 30 dager på dr oz sine mirakel kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan finne den beste dietten plan
 • vitaminer til å kjøpe for sunn hud
 • kosthold for fruktbarhet
 • instruksjoner for et balansert kosthold
 • hvordan å destillere vann
 • hva er purin mat?
 • metabolismen som øker kosttilskudd
 • detox strategi kosthold
 • å spise sunt når du reiser for business
 • hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com