hvordan du skal begynne en Atkins diett

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-17
The Atkins Diet Plan er en høy protein, lav carb mat plan. Tilhengere av denne dietten hevder at ved å eliminere karbohydrater, er kroppen nødt til å forbrenne fett butikker for energi, og dermed forårsaker vekttap. Tre måltider pluss snacks er anbefalt daglig, men kun enkelte matvarer er tillatt i hver av de fire fasene. De fleste matvarer vil bli tillatt tilbake til måltider i de siste fasene av dietten
en.
Snakk med legen din før du starter din forskning. Hvis du har en forhåndsdefinert tilstand eller tar medisiner, snakk med legen din før du endrer din ernæring på noen måte.
To.
Finn ut hvilken fase å begynne med. Atkins dietten består av fire faser; nykommere kan starte med noen av de tre første. Fase en eliminerer alle men 20 netto karbohydrater daglig i to uker. Fase to kan være for folk som er godt på vei til sitt mål vekt, men ikke innen 10 kg. av dette målet. Fase tre starter når dieters er innenfor 10 kg. av sin idealvekt.
tre.
avvenne deg selv ut av high carb og stivelsesrik mat i forberedelse til Atkins programmet. Din nåværende spisevaner kan bestå av mye brød, sukkerholdige snacks og høy stivelse matvarer som ris og poteter. Hvis dette er tilfelle, kan du ønsker å tilbringe en uke eller to langsomt eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt. Det kan være mindre av et sjokk når du begynner dietten og vil ikke få lov til å ha dem i det hele tatt.
Fire.
Les listen over matvarer som er tillatt i den fasen du har valgt å begynne med. Proteiner er ikke begrenset i noen fase av Atkins-programmet. Frukt og nøtter er ikke tillatt i fase en, men velg mat (frø, nøtter og bær) med en daglig kombinert carb telling av 5g er tillatt tilbake i løpet av fase to. I fase tre, er at antallet økt med 10 g karbohydrater daglig hver uke, og gjeninnfører matvarer som poteter, havregryn, pasta, belgfrukter og et utvalg av frukt.
Fem.
Kjøp tillatte mat og har rikelig tilgjengelig når du starter dietten. Etter å ha mat som er tillatt allerede i kjøleskap eller skap vil hjelpe i begynnelsen fasene av dietten. Dette kan eliminere sviktende og spise noe utenfor Atkins planen. I samme ånd, bli kvitt mat som kan være fristende, men ikke en del av dietten.


Previous:high-fiber, lav-fett dietter Next:inkontinens forårsaket av Metamucil

Relaterte artikler


 • fordelene av svart kirsebær juice
 • kolon renset og vekttap
 • hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?
 • å spise sunt når du reiser for business
 • safe vekttap piller for tenåringer
 • leveren rens diett plan
 • hvordan du skal begynne en Atkins diett
 • hva er gluten-fri mat?
 • alt du trenger å vite om 7-dagers diett
 • define omega 6
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com