hvordan er hCG brukes i dietter?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-24

Du trenger:
multi vitaminer
. B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Starte HCG Diet

Hvis du finner deg selv overvektig og interessert i å bruke humant chorion gonadotropin diett, bør du begynne reisen på ditt lokale legekontor. Siden HCG ikke har blitt godkjent av Food and Drug Administration til bruk i vekttap, vil legen din reaksjon trolig være negative, men minst vil du få saklig informasjon om hormonet og dens virkninger på kroppen. HCG er i stor grad funnet i urinen til gravide kvinner, men er produsert i mindre mengder i begge kjønn.

The Weight Loss Center

Til tross for advarsler fra FDA og American Medical Association, er det fortsatt flere vekttap anlegg der ute som vil følge HCG dietten retningslinjene. Siden HCG er et hormon og hjelper til å produsere østrogen og testosteron, er den bare tilgjengelig på resept av lege. Anlegget vil plassere deg på en 500 kalorier per dag kosthold og gi injeksjoner av HCG eller oral medisin. Fasiliteter si at du kan miste 18-30 pounds per måned ved hjelp av deres kosthold.

HCG i kroppen

Enten du tar hormonet gjennom et skudd eller pilleform, er målet å stimulere kroppen til å begynne å brenne fett celler. Hos gravide kvinner, stimulerer hormonet kroppen til å brenne fett for å lage mat og forberede seg til babyen. Det styrker også livmoren for de kommende fosteret også. Deres resonnement er HCG injeksjoner vil gjøre det samme til en mann eller ikke-gravide kvinner når det brukes med en ultra lav kalori diett. Legen bør også overvåke produksjonen av østrogen og testosteron som hormonet har blitt brukt til å stimulere eggløsning hos kvinner, og for å behandle visse mannlige reproduktive problemer.

HCG Myth

Den HCG kosthold første appeard i 1950 da Dr . ATW Simeons brukte den til å behandle fedme i India og hadde stor suksess. Siden da, har sin popularitet ebbet og strømmet gjennom flere tiår. Mens de ulike vekttap sentre vil prise kosthold, både FDA og AMA har fordømt hormonet er bruk for vekttap fordi det er ineffektiv. Ifølge FDA, er det vekttap som følge av ultra lav kalori diett og ikke HCG. Du bør snakke med legen din for å se om denne dietten er riktig for deg eller om du ville være bedre tjent med en mer tradisjonell resept vekttap stoffet som har blitt godkjent av FDA.


Previous:nothing Next:vekttap med bær hos diabetikere

Relaterte artikler


 • rettsmidler for å kontrollere kolesterolet
 • kardial diett mat
 • vekttap med ephedra
 • metabolske endringer på en svært lav karbohydrat diett
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
 • hvordan å miste vekt og forbrenne kalorier dans
 • nitro tech & celle tech for nybegynnere
 • ernæringsmessige verdien av kalv lever
 • vekttap med bær hos diabetikere
 • hvordan å gå ned i vekt ved å bevege kroppen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com