hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-18
Alle foreldre ønsker det beste for barnet sitt. For å gi det beste, må vi ta forebyggende tiltak for å sikre barnets fysiske velvære. Tallrike studier har vist at balansert kosthold er en grunnleggende del av å opprettholde et barns generelle helse. God ernæring bidrar til at hjernen fungerer skikkelig, noe som hjelpere i faglig dyktighet. Videre reduseres god ernæring sannsynligheten for at barnet utvikler kronisk langtidssyke. Følgende trinn vil utstyre deg med de nødvendige verktøy for å utvikle et balansert kosthold for barnet ditt.

Du trenger:
Computer
. Internett-tilgang.
Bibliotek.
Bookstore.


en.
Gjør din forskning. Det finnes mengder av litteratur på trykk og på Internett som gir omfattende informasjon om balansert kosthold for barn. Det amerikanske Department of Agriculture's næringspyramiden er et viktig utgangspunkt som vil vise seg svært nyttig. I tillegg, biblioteker og bokhandlere inneholder en rekke bøker som inneholder kosthold og ernæring guider for barn. Internett inneholder et vell av kosthold og ernæring informasjon, ulike nettsteder gi grundige undersøkelser av maten vi spiser og nyttige tips om kosttilskudd valg for barn.
Det er også viktig å gjennomgå litteratur produsert av helse-organisasjoner som American Diabetes Association. Litteraturen gir de gir viktig informasjon om hvilke typer dietter som bidrar til kroniske sykdommer.
To.
Consult helsepersonell. Helsepersonell er uunnværlige ressurser som kan gi et vell av informasjon. Barnets lege har evnen til å anbefale mat som vil ha stor nytte barnets generelle helse, samtidig som det gir deg en liste over mat du bør unngå.
Ernæringseksperter er en annen verdifull ressurs. De kan gi en omfattende bakgrunnsinformasjon om mat og fortelle deg hva vitaminer er avgjørende for barnets helse. Dessuten er de i stand til å anbefale mat barnet ditt skal spise på daglig basis.
Tre.
Angi et positivt eksempel. En annen måte å garantere at barnet ditt har et balansert kosthold, er å gjør at du spiser godt. Unngå mat som er skadelig for helsen din og erstatte dem med mat som er lav i fett, oljer, sukker og natrium. Dietter som inkluderer frukt, grønnsaker, melk, korn, og magert kjøtt er gunstig for helsen til foreldre og barn.
Fire.
Kombiner dine ressurser. Nå som du har gjort dine undersøkelser, snakket med helsepersonell, og skreddersydd din egen diett, er det tid til å gjennomføre det du har lært å lage en effektiv plan. Kombiner alle de essensielle elementene du fant og skrive ut en omfattende diett som skal dekke barnets ernæringsmessige behov. Planlegg måltider og snacks, og lage din handleliste i henhold til menyen.

Tips og advarsler


 • Spør legen din til å anbefale en ernæringsfysiolog. Ved utvikling av et kosthold for barnet ditt, være fleksible og gjennomføre en rekke ideer for å øke barns kosthold alternativer.
 • Det er viktig å diskutere barnets ernæring med deg helsepersonell.


 • Previous:kardial diett mat Next:South Beach diett for å senke kolesterolet

  Relaterte artikler


 • kardial diett mat
 • gresskar frø olje fordeler
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • lav kalium effekter
 • detox strategi kosthold
 • safe vekttap piller for tenåringer
 • omega-3 helsemessige fordeler
 • kosthold for fruktbarhet
 • salba fordeler
 • kosthold for fedme
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com