hvordan unngå mat med transfett (delvis hydrogenerte oljer)

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-21
Transfett, eller herdet /delvis herdet olje er rikelig i maten vår, enten vi vet det eller ikke. Det er den verste type fett, som brukes av bedrifter for å øke holdbarheten av maten og skape en ønsket konsistens. Men dette befestet oljen havner styrket i vår arterier. Lite vet de fleste, kan vi unngå dette fett, men fortsatt nyte mange av maten vi elsker

trenger Du:. .
Natural Foods Store
Computer.
Ernæring Menyer.


en.
Den beste måten å unngå transfett er å handle for dagligvarer på din lokale naturlige matvarer butikken. Mange av dem ikke engang bære produkter med et beløp av trans fett, enn si noen annen kunstige ingredienser, slik at du ikke engang trenger å bekymre deg for å se på etiketten. Og i mange tilfeller vil du finne naturlige eller organiske alternativer til din favoritt merkenavnet matvaren som smaker akkurat det samme, kanskje enda bedre.
To.
Hvis du er shopping på en Big Chain Supermarket, vil du definitivt vil lese etikettene nøye. Bare fordi det står 0g av trans fett betyr ikke at det har ikke et lite beløp. FDA regulering tillater bedrifter å si "0 gram transfett" hvis beløpene er et sted mindre enn 0,5 g. Med andre ord, kan det si 0g trans fett når det kan faktisk ha 0,3 g.
tre.
Å finne ut om det er virkelig ZERO trans fett, vil du også ønsker å se på ikke bare ernæring fakta, men også ingredienslisten. Se etter "delvis hydrogenert olje" eller "hydrogenert olje" i ingredienslisten. Hvis noen form for hydrogenert olje er oppført, du bedre tror det er en viss mengde transfett i produktet.
fire.
Forbered hjemmelaget mat så ofte som mulig. Nå som du har kjøpt riktig mat og er hjemme, kan du kontrollere hva som går i maten, og du kan føle deg trygg på hva som går i kroppen din!
Fem.
Hvis du er å spise ute, gjøre litt research på restaurant. Gå til nettsiden deres og se om deres Ernæring Meny er lagt ut på nettet. Mange av dem nå er pålagt å notere sine Ernæring Fakta, samt deres Trans Fat innhold. Selv mange restauranter nå bruker trans-fett uten olje i matlagingen sin. Hvis du ikke kan finne en meny eller er usikker på om deres trans fett innhold, kan du alltid snakke med sjefen og be om mer informasjon.
6.
Gjør alt du kan for å bli med forbudet mot transfett! Registrer begjæringer, informere andre, og støtte de produktene som er trans-fett gratis. Ved å gjøre disse tingene, kan vi vise at vi ønsker trans fett ut av vår mat!


Previous:nothing Next:hvordan å gå ned i vekt ved å sette en timer

Relaterte artikler


 • hvordan å destillere vann
 • hvor mye koffein er i pulverkaffe?
 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
 • omega 3 informasjon
 • hCG diett terapi
 • hvordan å balansere matvaregrupper
 • kosthold for fedme
 • metabolismen som øker kosttilskudd
 • er søtsaker tillatt på lav carb dietter?
 • kolon renset og vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com