hvorfor vi bør drikke vann

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-29
Kroppen er i hovedsak består av H20, så det er ekstra viktig for oss å drikke store doser vann for å opprettholde denne balansen. Hvis ikke det er grunn nok til å følge anbefalt daglig inntak, her er noen flere grunner som kan gjøre dagen din litt mer væske

Hud og fordøyelse

Vi vet alle vann er sunt, men har vi en tendens til å være skeptisk til de nærmere detaljer. Først av alt, er vann en stor ressurs for sunn hud og bidrar til å opprettholde din naturlige glød ved å skylle ut giftstoffer og holde cellene beveger seg uten å bli tett av fett celler. Av samme grunn, er vannet bra for fordøyelsessystemet og kan kurere magesyre. Når paret med fiber, kan vann også minske forstoppelse, som ofte er forårsaket av dehydrering.

Heart

Drikker et daglig anbefalt vanninntak kan forhindre eller redusere risikoen for hjerteinfarkt. En studie publisert i American Journal of Epidemiology i mai 2002 fant at de som drakk mer enn fem glass om dagen var 41 prosent mindre sannsynlighet for å dø av hjerteinfarkt i motsetning til de som bare drakk mindre enn to glass.

Energi og Vekttap

Å drikke nok vann kan øke energinivået i motsetning til mangel på energi ved ikke drikker nok. Rikelig med vann gjør også kroppen til å få en bedre treningsøkt, ettersom det holder energinivået pumping. Dehydrering kan forårsake døsighet, noe som kan føre til muskelsvakhet og hodepine, som også kan redusere hastigheten din metabolic rate. Vann kan også hindre vektøkning ved å lure kroppen til å tro at det er full --- slik at du ikke overindulge på måltidsløsninger.

Cleansing Mechanism

Det er ingenting bedre enn vann til detox systemet fra skadelige kjemikalier og giftstoffer som kan ha inngått kroppen din uten din viten. Vann rensing, også kjent som vann terapi, består bare av å drikke 1,5 liter vann om dagen, ikke spise eller spiser annen drikk i minst en time etter å ha drukket vannet, og unngå alkohol om natten. Når du følger denne prosessen på regelmessig basis, er giftstoffer frigitt og kroppen vil føle fornyet og forfrisket av mangel på uønsket produkt.

Tips fra ekspertene

Leger og ernæringseksperter anbefaler den gjennomsnittlige personen drikke åtte åtte-unse glass vann per dag, om seks glass kan være like effektive for de som spiser sitt anbefalte daglige frukt og grønnsaker, da disse inneholder høye nivåer av vann også. Åtte brillene er spesielt anbefalt for de som trener regelmessig.


Previous:nothing Next:kosthold frukt

Relaterte artikler


 • triks og hemmeligheter til raskt vekttap
 • mat for å miste vekt
 • nitro tech & celle tech for nybegynnere
 • vekttap med ephedra
 • define omega 6
 • hvordan å gå ned i vekt ved å bevege kroppen
 • bivirkninger av creakic
 • hvorfor vi bør drikke vann
 • salba fordeler
 • seks måltid diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com