kolesterol diett

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-08-25
Kolesterol spesielle dietter er best for de med høyt kolesterolnivå på over 240 mg total kolesterol, de som er overvektige, og alle som ønsker å opprettholde et sunt hjerte. The American Heart Association anbefaler en diett lav på mettet fett, trans fett og salt. Lær hvordan du kan bruke lavt kolesterol matvarer for å kontrollere kolesterolnivået, oppmuntre vekttap og opprettholde blod sukker nivåer

Du trenger:
multi vitaminer
. B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Protein

Mettet og kosttilskudd fett finnes i oksekjøtt, svinekjøtt, smult, smør, melk og osteprodukter. En nyttig måte å få protein du trenger mens du unngår for mange mettet fett er å kjøpe magert kjøtt som kalkun eller kylling. I stedet for å spise kjøttkaker fra kjøttdeig, bruke bakken kalkun i stedet. Fjern skinnet fra kalkun og kylling etter koking, men du vil ønske å forlate huden på mens matlaging for ekstra smak.

Bruk tilberedningsmetoder som krever lite eller ingen olje som grilling, broiling, baking eller krypskyting. Spis behandlet kjøtt bare ved spesielle anledninger som for eksempel ballspill eller familie sammenkomster. Sjekk ut kjøtt alternative produkter som veggisburgere for din neste grillfest. Alternativer for meieriprodukter har kommet langt. Du kan finne mandel melk, soya ost, kokos yoghurt, soya iskrem og ris melk. Noen soya ost har en gummiaktig tekstur. Du kan fikse dette ved å smelte osten på måltidet. Bruk soya i det daglige kaffe. Non-meieri creamers generelt har kokos olje som er full av mettet fett. Finn et merke du liker og erstatte arterie-tilstopping oster på pizza, smørbrød, pasta og gryteretter.

Salt

Salt utvilsomt bringer frem smaken av mat. Legg til litt krydder til maten uten mangler salt ved å legge urter og krydder. Kast litt hakket gressløk på poteter, dryss litt basilikum på tomatene eller rull kylling eller kjøtt på toppen av en blanding av rosmarin og oregano. Sitron eller lime juice plukker opp smaken av fisk og grønnsaker som grønne bønner og spinat. Hot saus er flott med belgfrukter og brun ris. Hold en liten flaske med varm saus i bilen eller veska slik at du alltid har en i nærheten. Eksperimentere på egen hånd og finne din egen kreative blandingen av urter og krydder.

Fett

De fleste gammeldagse oppskrifter på baking inkluderer store mengder olje og smør. Buck tradisjon og bruk most frukt i stedet for fett. Gresskar kan brukes i muffins og kaker for fuktighet. Applesauce fungerer bra i cookies eller paier. Bananer er et flott tillegg til brownies. Bare knuse dem opp og slippe inn i røren. Bruk eggehviter i stedet for egg yolks i baking. Du kan også kjøpe lav-kolesterol egg erstatning på matbutikken. Erstatt melk for lite fett eller 2 prosent melk. Ikke gi opp på din søte tann på grunn av en kolesterol diett. Bruk noen av disse forslagene, og finne ut hva som fungerer for deg.


Previous:nothing Next:helsemessige egenskaper av kanel

Relaterte artikler


 • balsamicoeddik helsefordeler
 • hvordan å gå ned i vekt uten dumhet
 • omega-3 helsemessige fordeler
 • detox strategi kosthold
 • omega 3 informasjon
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • matintoleranse kosthold
 • over disk vekttap piller som fungerer
 • vitaminer til å kjøpe for sunn hud
 • define omega 6
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com