kolon renset og vekttap

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-18
Den største helseproblem i dagens USA er fedme. Antallet overvektige amerikanere vokser hvert år, og vår generelle helse er i ferd med å lide. Folk som velger å gå ned i vekt synes ofte det er ikke så lett å ta av som det var å sette på, og raske løsninger og kjepphest dietter fungerer ikke. En populær metode er å «rense kolon" som en løsning for å miste store biter av vekt

hva de er er

Kolon renset utgangspunktet high-powered avføringsmidler og /eller klyster. De kan komme i piller, væsker, Klyster, pulver og til og med matvarer. Ideen er å ingest dem, eller få dem administrert, og kjemikalier-enten menneskeskapte eller naturlige-i produktet vil føre til at kroppen til å rense seg selv ved å skylle ut avfall og giftstoffer som normalt ikke ville ugyldige på egenhånd. De gjør at kroppen til rush vann til flom i tykktarm og tarm, vaske ut avføring og avfall som kan forholde seg til veggene i fordøyelseskanalen. Denne flom av væsker er ledsaget av kraftige kramper, noe som tvinger avfallet ut av kroppen via rektum.

bruke dem for vekttap

Kolon renset, mens et effektivt verktøy for fjerning av avfall, er ikke det beste verktøyet for å miste vekt på permanent basis. Mens det er sant at det å bruke dem vil spyle vann vekt og noen avfallet vekten av skalaen, er dette forbigående. Med mindre en mer permanent livsstil endringen er gjort, vil vekten komme tilbake på kort tid. Det enkle faktum er at det ikke er realistisk å tro at 30 eller flere pounds kan gå tapt gjennom bruk av kolon renset. Folk vil ofte bruke kolon renset for å prøve å skylle maten fra deres systemer før totale fordøyelsen skjer, tenker de kan jukse seg ut av noen kalorier. Men dette er beslektet med misbruker avføringsmidler, som er omtalt i neste avsnitt.

Vær Varsom

Bruk av kolon renset på en altfor hyppige basis kan være farlig for helsen din. De fleste kolon renset anbefaler bruk en eller to ganger i uken på de fleste. Når folk bruker dem daglig, er de sin trening fordøyelseskanalen å vokse vant til bruk av kjemikalier for å sette i gang tarmfunksjonen. Dette ligner på avføringsmiddel misbruk, noe som kan føre til avhengighet, dehydrering, mineral ubalanse og dårlig ernæring. Som med alle supplement eller narkotika, er det best å konsultere med en medisinsk faglig før du bruker produktet.


Previous:South Beach diett for å senke kolesterolet Next:rettsmidler for å kontrollere kolesterolet

Relaterte artikler


 • leveren rens diett plan
 • ernæring og osteoporose
 • hvordan du skal begynne en Atkins diett
 • salba fordeler
 • alt du trenger å vite om 7-dagers diett
 • inkontinens forårsaket av Metamucil
 • hvor mange karbohydrater for en diabetiker diett?
 • omega 3 informasjon
 • metabolske endringer på en svært lav karbohydrat diett
 • kosthold for fruktbarhet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com