kosthold for fedme

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-08-10
Når du er overvektig, begynner vekten din å ha negativ innvirkning på helsen. Skal du på en spesiell diett for fedme kan hjelpe deg å miste vekt og redusere helserisiko. Velge riktig kosthold kan være viktig for din suksess. Hvis du ikke er fornøyd med den valgte måten å spise, er det mer sannsynlig å gå tilbake til gamle måter. En overvektig person bør konsultere med en lege for å finne den beste måten for ham å gå ned i vekt. Se på følgende informasjon om dietter for fedme å komme i gang

Doctor Besøk

Før du forsøker å gå på en diett eller starte et treningsprogram, snakk med legen din. Hun vil ønske å kjøre tester for å sjekke dagens nivå på helse. Hun kan selv være i stand til å fortelle deg din grunnleggende metabolic rate, eller hvor mange kalorier som du forbrenner ved hvile. Å vite dette tallet kan hjelpe deg med å finne ut hvor mange kalorier du bør spise for å gå ned i vekt. Legen vil også sannsynligvis ønske å overvåke helsen din gjennom hele prosessen.

Low-fett dietter

For å følge en fettfattig diett, du bare eliminere matvarer som inneholder mye fett. Dette reduserer automatisk totale kaloriinntaket, forårsaker du å miste vekt. I mange tilfeller betyr det automatiske reduksjonen i kalorier fra å følge fettfattig diett som du ikke trenger å bruke tid på å telle kalorier, noe du kan finne tidkrevende og kjedelig. De på lav-fett dietter har en bevist banerekord for langsiktig suksess.

Reduced-kalori dietter

I en redusert kaloriinntak, må du telle kalorier og holde seg innenfor en viss rekkevidde. Legen vil hjelpe deg å avgjøre hva området skal være, men det er vanligvis ca 500 kalorier under det basal metabolic rate. Dette tillater deg å miste vekt på en sunn, jevn hastighet på ca 1 til 2 pounds per uke. Weight Watchers og DASH kosthold er vanlig redusert kalori diett.

Svært lav-kalori dietter

Veldig lav-kalori diett er de som tillater deg å spise mellom 200 og 800 kalorier om dagen. Du bør bare følge denne type diett etter råd fra legen, som vil aktivt overvåke utviklingen. Skulle legen din anbefaler denne type diett, vil du bli pålagt å drastisk redusere mengden mat du spiser, i de fleste tilfeller å spise annet enn forberedt rister eller barer som har alle makronæringsstoffer som du trenger. Noen studier har vist at folk som har gått ned i vekt på en svært kalorifattig diett ofte få tilbake vekten, som dietten ikke lære skikkelig sunne spisevaner.


Previous:alkalisk detox kosthold Next:alt du trenger å vite om 7-dagers diett

Relaterte artikler


 • vitaminer til å kjøpe for sunn hud
 • hvor mye koffein er i pulverkaffe?
 • kolon renset og vekttap
 • high-fiber, lav-fett dietter
 • define omega 6
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
 • safe vekttap piller for tenåringer
 • metabolismen som øker kosttilskudd
 • alt du trenger å vite om 7-dagers diett
 • hva er raffinert sukker?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com