kosthold for fruktbarhet

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-10
For mange kvinner kan bli gravide ta flere måneder og til og med år. For andre, er det en regelrett utfordring. Hvis fertilitetsproblemer er relatert til eggløsning, kan din helse og kosthold enten positivt eller negativt påvirke fruktbarheten. Faktisk, med omhu velge hva du spiser kan være en relativt enkel og mindre inngripende måte å øke sjansene for å bli gravid

Prenatal Vitaminer

Prenatal vitaminer er ikke bare for gravide. Kvinner håper å bli gravid kan være mer sannsynlig å gjøre det ved å ta multivitaminer med folat (som prenatal vitaminer inneholder typisk), ifølge Jorge Chavarro, medforfatter av The Fertility Diet. Mange av Chavarro funnene kommer fra Nurses 'Health Study og forskning fra Harvard School of Public Health. Iron også har vist seg å forbedre en kvinnes sjanse for å bli gravid om det kommer fra kosttilskudd eller frukt og grønnsaker (i motsetning til rødt kjøtt), sier han.

Hele korn og grønnsaker

Chavarro og Nurses 'Health Studien fant også at insulin nivåer kan være direkte knyttet til fruktbarhet. Hvis en kvinnes insulin nivåene er normale, er det mer sannsynlig å bli gravid enn de som er diabetiker eller pre-diabetes fordi de sannsynligvis har mer regelmessig eggløsning. Chavarro sier at hele korn, frukt og grønnsaker er bra for å regulere insulin fordi de inneholder fiber, som forhindrer toppene i blod sukker. Frukt og grønnsaker inneholder også vitaminer som er avgjørende for generelle helse, som kan øke sjansene for å bli gravid.

Hel Milk

Et annet funn fra Nurses 'Health Study er at full-fett meieriprodukter som iskrem , melk og ost faktisk kan bidra til å redusere risikoen for ovulatory infertilitet. Merkelig nok, skummet melk og magre meieriprodukter kan faktisk øke infertilitet, heter det i studien. Dette kan være på grunn av sex hormoner i melken, som er negativt påvirket når fettet er tatt ut for skummet melk eller lav-fett meieriprodukter. Noen av tilsetningsstoffer i disse lettmelk-produkter, slik som proteiner, kan også ha en negativ effekt på fruktbarheten.


Previous:mat kilder for kalium Next:ernæring og osteoporose

Relaterte artikler


 • gresskar frø olje fordeler
 • mat for å miste vekt
 • South Beach diett for å senke kolesterolet
 • noni fordeler
 • salba fordeler
 • balsamicoeddik helsefordeler
 • å spise sunt når du reiser for business
 • kosthold for fruktbarhet
 • hvor mange karbohydrater for en diabetiker diett?
 • kjendis kosthold tips og hemmeligheter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com