lavt kolesterol diett planer

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-08-11
Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, 17 prosent av amerikanere har høyt kolesterolinnhold i blodet. En lege-bestilt blodprøve høyere enn 240 mg av total kolesterol indikerer at kroppen er utsatt for hjertesykdom. Fordi høyt kolesterolnivå har ingen symptomer, er det viktig å få testet. Også anbefalt av Institutt for Helse-og omsorgsminister er en lav-kolesterol diett som unngår usunt fett. Finn ut mer om hva kosthold er best for høyt kolesterolnivå

Mettet fett

Tre typer av fett øke risikoen for høyt kolesterolnivå: mettet fett, transfettsyrer og fettstoffer. The American Heart Association anbefaler å begrense mettet fett til 7 prosent av kostholdet ditt. Mettet fett finnes i animalske produkter som pølse, smør, biff, ost, svinekjøtt, smult og melk. De inkluderer også palmeolje, kokos smør og kokos olje. Les pakke etiketter for noen av disse oljene. Unngå nondairy creamers, fordi de inneholder kokos olje. I stedet for å spise kjøtt, velg proteiner som fisk og soyabønner produkter. Fisk inneholder viktige omega-3 fettsyrer som kan benyttes til å gi kroppen med nødvendige næringsstoffer for hjertesykdommer. Sjekk ut kjøttet alternativene med soyabønner som tofu, tempeh og veggisburgere. I stedet for å spise en hjerte-tilstopping pølse eller hamburger, nyte en tofu hund eller veggis burger på en hel-korn bun. Sauser som sennep og velsmak har liten eller ingen fett.

Transfettsyrer

Trans-fettsyrer er mer kjent som transfett. Disse fettsyrene ble opprinnelig brukt til å gi mat lengre holdbarhet. De er generelt funnet i margarin, stekt mat og bearbeidet mat. The American Heart Association foreslår å gjøre dette fettet bare 1 prosent av ditt daglige matinntak. Med andre ord, prøve å unngå transfett ved å lese etiketter. Mange bedrifter produserer matvarer som potetgull i emballasje som indikerer transfett ble ikke brukt under produksjonen. Selv om disse matvarene kan være ugyldig av transfett, er de vanligvis tomme kalorier. En tom kalori er en høy-energi-mat som gir liten næringsverdi nytte. Hvis du savner den salte smaken av chips, prøv steking grønnkål overstrødd med soya saus. Varm ovnen på høy, og pop dem inn til sprø. Får du ikke bare at salt du ønsker, men en snack full av fiber, som hjelpemidler i vekttap og insulin stabilisering.

Flerumettet og enumettet fett

Flerumettet og enumettet fett er to fett som faktisk er bra for deg. Innlemme disse fett i kosten ved å spise avokado, nøtter, laks, sild, ørret, soyaolje, solsikkeolje, rapsolje og olivenolje. Bruk oljer i moderate mengder. Mange slankere eller folk prøver å spise et riktig kosthold gjør den feilen å dekke sine salater med dressinger som noen ganger har mer kalorier enn hamburgere. Snarere enn å ha en høy-kalori salat dressing, ta ett med 2 ss. olivenolje, en beholder med vanlig yoghurt, hakket hvitløk og 1 /4 kopp hakket gressløk. Bruk noen av disse substitutter for lav-kolesterol diett plan. Du kan finne andre lav-kolesterol oppskrifter ved å sjekke ut Resources.


Previous:vekttap over 40 Next:balsamicoeddik helsefordeler

Relaterte artikler


 • 2200 calorie diabetiker diett
 • hjernen ernæring kosthold
 • mat kilder til co q enzym 10
 • metabolismen som øker kosttilskudd
 • fordelene av svart kirsebær juice
 • detox strategi kosthold
 • Atkins kosthold fakta
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • hCG diett informasjon
 • kosthold for fedme
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com