lett trening har tenkt å gå ned i vekt

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-13
Mange amerikanere synes det er vanskelig å finne tid og energi til å trene. Faktisk, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, 50% av amerikanske voksne ikke får nok fysisk aktivitet. Ikke overraskende, "USA Today" anslår at 62% av amerikanere er overvektige. Så hvis du er en av dem som gjør ikke tid til trening eller setter på pounds, kan du vurdere en livsstil endring. Legge til en lett treningsøkt plan til en daglig rutine er den beste måten å hoppe starte et vekttap program.

Du trenger:
multivitaminer

Mengde aktivitet

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention nettside, voksne trenger 2 1 /2 time med aerob aktivitet på. en moderat intens tempo hver uke for å opprettholde en sunn og aktiv livsstil, en som er vanligvis knyttet til en fornuftig vekt. The Centers for Disease Control and Prevention foreslår også å innlemme styrke øvelser på to dager i uken for å bygge muskler. Den 2 1 /2 time med aerob aktivitet kan fordeles men du foretrekker gjennom hele ukeskurs. Enhver fysisk aktivitet som øker hjertefrekvensen, forkorter pusten, og får deg til å bryte en svette kan betraktes aerobic trening.

Typer aktivitet

Fysisk aktivitet som kan telle mot å oppfylle de 2 1 /2 time- en-ukes mål inkluderer:
rask gange
lav effekt aerobic klasser
svømming runder (i sakte til moderat tempo)
sykle (på en flat overflate)
rulleskøyter
dans

Du kan også være i stand til å telle noen av de følgende daglige aktiviteter som aerobic trening om du klarer å gjøre dem i høyt tempo:
rengjøring huset
hagearbeid
gå opp trappene (i stedet for å bruke en heis)

Øvelse Rutiner

For å innarbeide mer fysisk aktivitet i en daglig rutine som vil føre til vekttap, det er viktig å starte med en plan. Du vil bli mer sannsynlig til å feste med enhver ordning hvis du setter noen mål. Begynn med en forpliktelse til å feste med lett trening plan til du når ditt personlige vekttap mål, og deretter sette planen i handling ved å skape en spennende, attraktiv og oppnåelige rutine.

Hensyn og fordeler

I tillegg til fysisk aktivitet , bør du kanskje vurdere å sette litt jobb i å spise nutritiously. Med fokus på et sunt kosthold vil tillate deg å maksimere innsatsen til treningen plan og nå din vekt-tap mål raskere.

Det er også flere helsemessige fordeler til å miste vekt selv om kosthold og mosjon som inkluderer, men er ikke begrenset til følgende:
bedre søvn
lavere risiko for hjertesykdom og diabetes
reduserer risikoen for visse kreftformer
legger til livskvalitet
setter et godt eksempel for en sunn livsstil for barn og andre familiemedlemmer


Previous:vitaminer til å kjøpe for sunn hud Next:11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner

Relaterte artikler


 • mat for å miste vekt
 • Sommeren vekttap planer for tenåringer
 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
 • 2200 calorie diabetiker diett
 • South Beach diett for å senke kolesterolet
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • Atkins kosthold fakta
 • bariatric dietter uten kirurgi
 • hva slags mat inneholder krom picolinate?
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com