metabolismen som øker kosttilskudd

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-08-10
Metabolisme er prosessen med å bryte ned maten, absorbere næringsstoffer og eliminere avfall. Det er den renten som kalorier er brent gjennom hele dagen. Den hastigheten som kroppen gjør dette er kjent som den metabolske rate. Det finnes en rekke kosttilskudd som som kan hjelpe til med å gi metabolisme et løft. Disse arbeider for å balansere blodsukkeret, forbedre fordøyelsen og støtte skjoldbruskkjertelen

Vitamin B Complex

Vitamin B-komplekset er en gruppe av vitaminer som arbeider sammen for å hjelpe forbrenne fett, protein og karbohydrater. De enkelte vitaminer i vitamin B-komplekset også bidra til å produsere friske røde blod celler, samt støtte for kardiovaskulær helse. De arbeider også sammen for å gjøre det sentrale nervesystemet sunn og sterk. Alle disse elementene sammen bidrar til å øke stoffskiftet.

Protein Vibrering

Protein kosttilskudd i form av pulver laget av whey protein eller soya protein, kan brukes til å gjøre rister. Protein tar lengre tid å fordøye og derfor holder deg mett lengre, samt å bidra til å balansere blod sukker nivåer. Kroppen må jobbe hardere og forbrenner mer kalorier fordøye protein. Dette øker metabolic rate. Protein hjelper også med muskel utvikling. Utviklet muskler er også kjent for å fart stoffskiftet.

Tare

Den skjoldbrusk kjertel er ansvarlig for å produsere hormoner som regulerer stoffskiftet. Når skjoldbruskkjertelen er treg at du kan føle symptomer som tretthet og uforklarlig vektøkning. Naturlig terapeuter anbefaler bruk av tare til å støtte skjoldbruskkjertelen og stoffskiftet. Tare kosttilskudd er rike på jod, er et viktig mineral for hormoner som produseres av skjoldkjertelen og tare tilskudd antas å støtte en sunn skjoldbruskkjertelen.

fordøyelsesenzymer

Det er flere fordøyelsesenzymer som forekommer naturlig i kroppen eller er utledet fra mat som frukt, grønnsaker og spiret korn. Disse enzymene er ansvarlige for å hjelpe kroppen fordøye laktose, protein, karbohydrater og fett. Når disse er på lave nivåer i kroppen, kan en rekke fordøyelsesproblemer oppstår og stoffskiftet påvirkes. Et tillegg på fordøyelsesenzymer skal hjelpe til å påskynde fordøyelsen og forhindrer fordøyelsesproblemer.

Probiotika

Probiotika er kosttilskudd som inneholder gode bakterier som ligner på de gode bakteriene som finnes naturlig i magen. Naturlig terapeuter hevder denne bakterien bekjemper den usunne bakterier som kan bygge opp gjennom stress, ulike medisiner, miljøforurensning og usunn mat. Probiotika antas å støtte helsen til tarmene og innvollene, forbedret og raskere fordøyelse samt bistå med eliminering av avfall fra kroppen.


Previous:ernæringsmessige verdien av kalv lever Next:noni fordeler

Relaterte artikler


 • alt du trenger å vite om 7-dagers diett
 • hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?
 • inkontinens forårsaket av Metamucil
 • mat for å miste vekt
 • salba fordeler
 • ernæringsmessige verdien av kalv lever
 • vekttap over 40
 • 2200 calorie diabetiker diett
 • vitaminer til å kjøpe for sunn hud
 • best vitaminer for menn over 50
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com