muskel melk vs nitrotech

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-31
Det er mange av kroppen bygningen kosttilskudd og drikke å velge mellom. Muscle Milk og Nitro-Tech er to av de mest solgte muskel bygging kosttilskudd som selges i dag. Det er mange likheter mellom disse to produktene. Det er mange forskjeller også, skjønt. Analysere funksjonene til disse to produktene vil hjelpe deg å avgjøre hvilken supplement er best for deg

Muscle Milk

Muscle Milk er navnet på et produkt linje opprettet av Cytosport. I hovedsak, er muskel melk en linje av protein produkter som er pakket i ready-to-go drikke, pulver og barer. Hva gjør Muscle Milk forskjellig fra andre protein produkter er at formelen imiterer formelen for en mors brystmelk. Faktisk er en av ingrediensene i muskel melk et hormon utviklet i en kvinnes kropp før hun kan sykepleier. Cytosport bruker hormonet fra storfe, som er egentlig det samme som den menneskelige tilsvarende.

Nitro-Tech

Nitro-Tech er navnet på et produkt linje opprettet av Muscle Tech. Det også er en linje med protein produkter som er tilgjengelige i form av pulver, ready-to-drink og barer. I tillegg til protein, Nitro-Tech produkter har aminosyrer, insulin sjåfører og en nitric-oksid gasspedalen. Alle disse ingrediensene har blitt vist å øke muskel størrelse og vekst.

Likheter

Begge produktene inneholder et protein blanding. Protein er viktig i vekst og utvikling av muskler. I tillegg har begge produktene inneholder komplekse karbohydrater, som øker energien. Muscle Milk og Nitro-Tech er svært tilgjengelige, og tilbyr pulver i forskjellige smaker. I tillegg har begge produktene har også on-the-go drikke for enkel forbruk.

Forskjeller

Muscle Milk har mer kalorier og fett enn Nitro-Tech. Denne mengden kalorier og fett gram ville ikke være vesentlige til erfarne vekt løftere, men Cytosport har en lett versjon av Muscle Milk linjen for mindre strenge vekt løftere. Muscle Milk unike formelen er kjent for å generere mange helsemessige fordeler ikke begrenset til vektløfting. Morsmelken Formelen kan øke kroppens immunsystem.

Nitro-Tech kombinerer protein og nitrogenoksid. Mange kroppsbyggere tar protein og nitrogenoksid kosttilskudd separat, men Nitro-Tech har kombinert de to. Plus, inneholder den også aminosyrer og insulin drivere, noe som også bistand i styrke bygge.

Som er bedre?

Både kosttilskudd har har en spesialisert formler. Hva mer, alle våre kropper er forskjellige, slik at kroppen kan reagere på hver formel på en individuell måte. Den beste måten å bestemme hvilken som er bedre for deg er å prøve hvert produkt separat for en periode på minimum tid og overvåke dine gevinster. Begge produktene har viktige ingredienser er nødvendig for å bygge muskler.


Previous:nothing Next:urter for å øke metabolismen

Relaterte artikler


 • essensielle fettsyrer og alternative medisiner
 • sitronsyre fakta
 • kjendis kosthold tips og hemmeligheter
 • daglig leveren detox og support
 • lav kalium effekter
 • hvordan å bruke hCG ved injeksjon for å gå ned i vekt
 • matvarer som forårsaker høyt blodtrykk
 • hva slags mat inneholder Policosanol?
 • raskeste måten å miste vekt
 • South Beach diett for å senke kolesterolet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com