nitro tech & celle tech for nybegynnere

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-08-10
Nitro Tech Cell Tech er muskel-forsterke tilskudd fra MuscleTech. Disse kosttilskudd arbeide for å innføre kreatin og nitrogenoksid-oksid inn i musklene dine til å forbedre deres tetthet og utvinning perioden. Mens disse kosttilskudd støtte kroppens evne til å gjenoppbygge muskler, må nybegynnere sakte introdusere disse ingrediensene inn i kroppen for å sikre ikke bare trygghet, men også effektivitet. Alltid snakke med legen din før du starter noen muskel-building supplement program

Du trenger:.
Multivitaminer.

Nitro-Tech

Nitro-Tech består av nanopartikler, som er 7400 ganger mindre enn standard protein pulver partikler. Ved inntak av slike små molekyler, er kroppen i stand til å raskt absorbere og distribuere næringsstoffer til musklene. De viktigste ingrediensene i denne treningen supplement er nitrogenoksid, protein og anabole insulin forbindelser. Dette post-workout supplement vil gi muskel-bygning ingredienser direkte i muskelfibre å støtte gjenoppbyggingen prosessen, som oppstår etter en muskel er utmattet under intens fysisk aktivitet.
Nybegynnere vil ønske å sakte introdusere dette produktet inn i kroppen deres. For den første uka, spiser en porsjon med 8 oz. med kaldt vann en gang per dag. Rør blandingen i to minutter for å sikre at forbindelsene har blitt skikkelig oppløst, og deretter spiser. På dager styrke-trening, spiser en porsjon innen 30 minutter etter treningen.
Etter den første uken, øke inntaket til to porsjoner, eller øser, med 8 oz. vann en gang per dag. Igjen, på trening dager, forbruker innen 30 minutter av en treningsøkt. Etter tre uker med konsumere dette produktet, øke inntaket ved å legge en ekstra servering (to kuler) til din daglige rutine. Ta det første servering i morgen med 8 oz. av vann og den andre serverer rett etter den daglige treningen rutine.

Cell-Tech

Cell-Tech består av en høy konsentrasjon av kreatin. I motsetning til standard kreatin formler, bruker Cell-Tech den Nanomolecular Hyperdispersion Technology. Denne unike teknologien har krympet kreatin partiklene til å være opptil 7400 ganger mindre enn standard kreatin. Ved miniaturizing kreatin, er det i stand til å bli raskt absorbert i kroppen, mye som er søster produkt, Nitro-Tech.
For å konsumere denne muskel-bygningen kreatin formelen, må du sakte ingest forbindelsene til effektivt introdusere forbindelser inn i muskelfibrene. For de første fem dagene av dette tillegget programmet, kun bruker 1 porsjon per dag. Mens etiketten instruerer to porsjoner per dag for de første fem dagene, vil nybegynnere vil gradvis konsumere dette produktet. Hell 2 spiseskjeer med formelen i 12 oz. med kaldt vann og rør i to minutter. Etter at du har konsumert løsningen, helle 8 ekstra gram vann og drikke for å sikre at reklamen er skikkelig absorbert inn i systemet ditt.
Etter de første fem dagene, legger en ekstra servering til din daglige rutine. Konsumerer en porsjon, som er to kuler, om morgenen og deretter en ytterligere servering 12 timer etter. Gjenta denne prosessen i fem dager, og deretter redusere til kun en porsjon per dag, som skal konsumeres direkte etter trening eller om morgenen på de dagene du ikke trener.


Previous:salba fordeler Next:ernæringsmessige verdien av kalv lever

Relaterte artikler


 • nitro tech & celle tech for nybegynnere
 • er søtsaker tillatt på lav carb dietter?
 • hvor mange karbohydrater for en diabetiker diett?
 • omega-3 helsemessige fordeler
 • lav kalium effekter
 • hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn
 • vekttap over 40
 • hvordan du skal begynne en Atkins diett
 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
 • er solsikkefrø dårlig for deg?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com