over disk vekttap piller som fungerer

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-08-23
Vekttap piller virker ved å kontrollere appetitten, forbedrer kroppens termotilblivelsen prosess og opprettholde energinivået for utvidet trening økter. Noen vekt-tap supplement må følges av et redusert kaloriinntak og daglig mosjon rutiner. Før du tar noen diett pillen, diskutere ingredienser med legen din for å sikre deres sikkerhet

Alli

Alli er blant de få utvalgte kosttilskudd som anses som trygge og effektive for vekttap og ledelse. Den viktigste ingrediensen i Alli er orlistat. Mens orlistat er den aktive ingrediensen i resept vekttap piller, inneholder Alli en utvannet versjon av denne forbindelsen. Orlistat virker i kroppen for å redusere mengden fett absorpsjon i tarmen. Ved hindrer fettopptaket, er at kroppen ikke er i stand til å konvertere fett fra mat til kroppsfett. Alli skal konsumeres bare med en begrenset-kalori og redusert fett kosthold. Vanlige bivirkninger av Alli er diaré og oppblåsthet som er akkompagnert med fet spotting. Disse bivirkningene er enda bedre hvis du ikke begrense mengden av fett i kostholdet ditt.

å bruke Alli, ta en kapsel til hvert måltid, opp til tre ganger per dag. Sørg for at måltidet er bare redusert fett og ikke fett-fri. Spiser hver servering med minst 8 oz. av kaldt vann. Diskuter denne pillen med legen din før du begynner denne vekt-tap behandling, spesielt hvis du har fordøyelsen komplikasjoner.

Lipovox

Lipovox er en opphopning av 13 ingredienser som er anbefalt for konsum på grunn av deres evne til å øke antioksidanter og metabolisme og vedlikeholde sunne kroppsfunksjoner. Følgende ingrediensene har blitt konsentrert og plassert i hver porsjon Lipovox: brasilianske acai, cayenne pepper frukt, hvitløk, soyabønner isoflavoner, bygg, hvetegress, Lactobacillus acidophilus, alfalfaspirer, linfrø, bokhvete, grønn te ekstrakt, lakseolje pulver, alpha lipoic syre og DMAE, eller Dimethylaminoethanol.

Mens disse ingrediensene arbeide med kroppen for å redusere kroppsfett, de også bidra til å rydde akne og redusere kolesterolnivået. Før du tar denne vekttap supplement, snakke med legen din for å sikre at det er trygt for deg å konsumere, spesielt hvis du er for tiden på noen medisiner eller om du har helse komplikasjoner.

For å ta Lipovox, gradvis introdusere ingrediensene i kroppen din. For den første uka, spiser en kapsel før frokost med 8 oz. av vann etterfulgt av en kapsel i ettermiddag med lunsj, også med 8 oz. av vann. Etter den første uken, øke dosen ved å legge en kapsel til om morgenen og ettermiddagen porsjoner for totalt fire kapsler per dag. Aldri konsumerer mer enn seks kapsler i en enkel 24-timers periode.


Previous:nothing Next:hvordan du effektivt ned i vekt uten å prøve veldig hardt

Relaterte artikler


 • hvor mye koffein er i pulverkaffe?
 • kosthold for fedme
 • vekttap etter 50 år
 • serotonin og vekttap
 • hvilke matvarer forårsake kviser?
 • hvordan de skal overleve halloween med diabetiske barn
 • avokadoolje helsefordeler
 • hvor å miste vekt 100 kalorier av gangen
 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
 • nitro tech & celle tech for nybegynnere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com