raskeste måten å miste vekt

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-24
Å miste vekt raskt er vanligvis ikke en god idé, som kroppen ikke er i stand til å miste fett med en hastighet høyere enn 1-3 pounds per uke. Når du mister store mengder vekt over en kort periode, er det vanligvis vann vekt, noe som kan bli gjenvunnet lett når du kom tilbake til din vanlige matvaner. Men det å tape måten rask er noen ganger et must, og det kan gjøres hvis du er villig til å arbeide hardt på det

Crash og Fad dietter

Mens krasje dietter har en tendens til å være for ekstrem til å være sunn, er det noen ting du kan lære av dem til å hjelpe deg å miste vekt raskere og mer effektivt. Alle krasje dietter eliminere matvarer som inneholder store mengder sukker og fett, samt et høyt antall kalorier. Du kan gjøre det samme ved å eliminere alle søtsaker, kjøtt hvitt-mel-produkter (for eksempel hvitt brød, ris og pasta) og høy i fett (for eksempel kjøtt og flesk) fra kostholdet ditt. Selv om dette kanskje ikke et rimelig alternativ i det lange løp, gjør det for en kort periode vil hjelpe deg å miste en betydelig mengde vekt i en kort periode. Skift enkle karbohydrater (som sukker og hvitt mel) med hele korn og bytte til magre proteiner som kylling eller fisk.

De fleste krasje dietter ikke fokusere på å hoppe over måltider. Faktisk, selv dietter som kål suppe diett eller lav-carb programmer forteller deg å spise flere ganger om dagen, ideelt 04:56 måltider, fordeles på ikke mer enn fire timer fra hverandre. "Spis lite men ofte" fungerer for vekttap. Å gjøre dette bidrar til å holde blodsukkeret stabilisert, kjemper cravings og øker metabolismen. I stedet for å fokusere på en bestemt mat eller mat gruppe, velger du en rekke elementer, men konsentrere seg om de som er høy i fiber (for eksempel grønne grønnsaker og hele korn), som produserer en følelse av metthet og hjelper med fordøyelsen.

Liquid Dietter

Liquid dietter er en form for krasj slanking som inneholder lite eller ingen faste stoffer. Flytende dietter er regelmessig brukt av leger som behandler overvektige pasienter, særlig i tilfeller hvor personen trenger å miste en stor mengde vekt raskt å kvalifisere seg for en operasjon eller å styre et medisinsk problem, som for eksempel diabetes eller høyt blodtrykk. Hjemme kan en flytende diett gjøres gjennom bruk av over-the-counter rister som Optifast og slimfast, eller ved å bruke frukt juice, shakes protein (i form av pulver blandet med vann eller melk hud) eller supper. Kål suppe og kylling suppe diett både inneholder en betydelig mengde væske, selv om begge også enkelte faste stoffer (det som var kokt i buljong). Den beste måten å gjøre en flytende diett er å konsumere en blanding av kommersiell vibrering (som er godt balansert og inneholder nødvendige næringsstoffer), saft eller te, og buljong. Drikk dem hele dagen, og avslutt med en lett middag av lean protein og grønnsaker.


Previous:nothing Next:utarbeidelse av yoghurt

Relaterte artikler


 • kosten kilder av urinsyre
 • hvordan de skal overleve halloween med diabetiske barn
 • safe vekt-tap dietter
 • hvordan er metformin brukt til vekttap?
 • rettsmidler for å kontrollere kolesterolet
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
 • å spise sunt når du reiser for business
 • lavt kolesterol diett planer
 • hvordan du effektivt ned i vekt uten å prøve veldig hardt
 • Hvordan kan jeg miste 25 pounds i fire uker?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com