raskt vekttap hemmeligheter

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-08-25
Å miste vekt er raskt målet for mange folk som går på dietter. Mens rask tap er ikke den ideelle måten å permanent vekttap, er det noen ting du kan gjøre for å sørge for at pounds kommer ut så effektivt som mulig. Mat og livsstil valg og trening hjelper kroppen til å brenne av fettet

mat valg

Utvikle et måltid plan er et godt første skritt i en rask vekttap diett. Velg mat som er lav i umettet fett og holde fett kalorier på 25 prosent av det samlede kaloriinntaket. Sukker inntaket bør begrenses eller helt eliminert. Sugar oppfordrer food cravings, og vil gjøre det vanskelig å holde seg til en lav-kalori, fettfattig kosthold.

Fiber fra frukt og grønnsaker bør utgjør den største delen av måltider. Frukt, grønnsaker og hele korn vil hjelpe deg til å føle deg mett til hvert måltid da inkluderes i rask vekt-tap diett.

Vann er også en god måte å føle deg mett og holde kroppen sunn og hydrert. Åtte kopper vann om dagen har vært standard anbefalt vanninntaket, men nylig anbefalingen er endret til en halv unse av vann for hver kilo kroppsvekt.

Øvelse

Aerobic aktivitet i kombinasjon med vektbæring trening er den beste tilnærmingen til vekttap. Kardiovaskulær trening eller aerobic aktivitet brenner kalorier mens øvelsen utføres, og vektløfting fortsetter calorie brenne etter at øvelsen er stanset.

Walking er en aerobic aktivitet som passer for nybegynnere så vel som de som har vært på den i lang tid. Turgåing er en morsom øvelse som er ikke vanskelig på leddene for de som har problemer med å få rundt. Svømming er en annen øvelse som er lett på leddene og fortsatt får opp pulsen.

Livsstil endringer

hoppe over måltider og sult dietter er ikke en hensiktsmessig måte for raskt vekttap. Mens du kan oppleve et tap i løpet av denne type plan, er det ikke langvarig, og vekten vil komme tilbake når dietten er stoppet.

Den verste tingene du kan gjøre når du prøver å miste vekt så effektivt som mulig er hopp over måltider. Planlegg å spise mindre måltider gjennom hele dagen og lage en plan for snacking. I stedet for den typiske tre måltider om dagen diett, kan du prøve å dele måltider i seks. Sunn snacks på grønnsaker og frukt vil også bidra til å unngå sult og overspising.


Previous:nothing Next:triks og hemmeligheter til raskt vekttap

Relaterte artikler


 • hvordan å miste vekt og forbrenne kalorier dans
 • å spise sunt når du reiser for business
 • hvordan du effektivt ned i vekt uten å prøve veldig hardt
 • gode kilder til protein
 • vitaminer til å kjøpe for sunn hud
 • serotonin og vekttap
 • hvordan unngå mat med transfett (delvis hydrogenerte oljer)
 • mat kilder til co q enzym 10
 • hjernen ernæring kosthold
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com