rettsmidler for å kontrollere kolesterolet

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-18
Det er to forskjellige typer av kolesterol. God kolesterol, kalt HDL kolesterol, produseres naturlig i kroppen og er avgjørende for hjertesykdommer. Omvendt, dårlige kolesterolet, LDL-eller, er avledet fra junk food og tresko opp arteriene. Det er viktig å holde LDL kolesterol nivået lavt for å redusere risikoen for hjertesykdom. Den beste måten å permanent styre kolesterol er å konsekvent spise et sunt kosthold. Men, kan legge hvitløk, grapefrukt og drue juice til kosthold umiddelbart begynne å redusere dårlig kolesterol nivåer og gir sunne kolesterol produksjon.

Hvitløk

Hvitløk er en vitenskapelig bevist middel for å senke LDL kolesterol. En studie fra universitetet i München funnet at å legge hvitløk til folks kosthold senket dårlige kolesterolet med gjennomsnittlig 10 prosent i løpet av en fire-måneders periode. Mens tidkrevende rå hvitløk vil arbeide for å kontrollere kolesterolet, er det ikke særlig velsmakende. For å slippe å spise rå hvitløk fedd daglig, prøve å ta en luktfri og smakløs hvitløk pillen supplement som Garolic (se Ressurser).

Grapefrukt

Basert på en undersøkelse gjennomført av det hebraiske universitetet-Hadassah Medical School i Jerusalem, kan daglig grapefrukt forbruk øke kolesterolnivået innen 30 dager og holde LDL kolesterol under kontroll. Rød grapefrukt er mer effektiv enn hvit grapefrukt for å kontrollere kolesterol. Grapefrukt forbruk er en enkel og deilig hjem bøte for å kontrollere kolesterol, men sjekk med legen din før du legger grapefrukt i kostholdet ditt. Regelmessig grapefrukt forbruk kan samhandle dårlig med noen reseptbelagte medisiner.

Grape Juice

I motsetning hvitløk og grapefrukt, som kontrollerer kolesterolnivået ved å redusere LDL kolesterol, druejuice faktisk øker kroppens produksjon av gode HDL kolesterolet. Forskning utført i 2004 av Jane Freedman, MD, ved Boston University's Medical School, viser at å drikke drue juice i 14 sammenhengende dager øker HDL-kolesterolet betydelig. En høyere HDL kolesterol nivå reduserer risikoen for hjertesykdom og er en sterk indikator på generelle kardiovaskulær helse.


Previous:kolon renset og vekttap Next:hva er gluten-fri mat?

Relaterte artikler


 • kjendis kosthold tips og hemmeligheter
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • hvor mye koffein er i pulverkaffe?
 • å spise sunt når du reiser for business
 • hva er gluten-fri mat?
 • safe vekt-tap dietter
 • inkontinens forårsaket av Metamucil
 • hvordan du skal begynne en Atkins diett
 • den beste maten for menns helse
 • hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com